Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: Favoritas Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2999
Favoritas QR FC
Normal Tactiek 541
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen good


6e minuut.
Kalanj rent richting de bal. Kalanj probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:1

7e minuut.
Şəmiyev heeft problemen om de bal te vangen. Dorobanţu onderschept slim de pass. Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj schiet op doel. Mirzəzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:2

8e minuut.
Şəmiyev met een sublieme pass. Kamalov speelt de bal door. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu onderschept slim de pass. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:3

10e minuut.
Kalanj speelt de bal door. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu heeft problemen om de bal te vangen. Dorobanţu schiet op doel. Türksevər probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:4

12e minuut.
Şəmiyev speelt de bal door. Cahangirov rent richting de bal. Dorobanţu onderschept slim de pass. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Ağabəyli met een sublieme pass. Melč rent richting de bal. Melč geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kamalov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melč geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Dorobanţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:5

15e minuut.
Coşqun rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Mirzəzadə speelt de bal door. Repák kopt de bal weg. Ağabəyli heeft problemen om de bal te vangen. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Umudov rent richting de bal. Dorobanţu onderschept slim de pass. Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:6

25e minuut.
Şəmiyev met een sublieme pass. Cahangirov rent richting de bal. Dorobanţu onderschept slim de pass. Kalanj is nu in balbezit. Kalanj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kalanj speelt de bal door. Francis is nu in balbezit. Francis geeft een lange en hoge pass. Dorobanţu krijgt zijn hoofd ertegen. Mirzəzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:7

38e minuut.
Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Yolçuyev de bal onder controle te krijgen. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev probeert naar een medespeler te passen. Kalanj met een sublieme pass. Dorobanţu heeft problemen om de bal te vangen. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ağabəyli rent richting de bal. Melč onderschept slim de pass. Melč probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu schiet op doel. Mirzəzadə bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:8

44e minuut.
Kalanj rent richting de bal. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:9

45e minuut.
Cahangirov probeert naar een medespeler te passen. Şəmiyev heeft problemen om de bal te vangen. Şəmiyev passt de bal met de wreef. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Favoritas 76%, QR FC 24%.
Favoritas - QR FC 0:10

49e minuut.
Dorobanţu is nu in balbezit. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu onderschept slim de pass. Dorobanţu schiet op doel. Mirzəzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Mencik speelt de bal door. Kalanj is nu in balbezit. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:11

58e minuut.
Kalanj probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu geeft een lange en hoge pass. Kalanj is nu in balbezit. Kalanj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:12

62e minuut.
Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli speelt de bal door. Umudov kan de bal niet met de borst controleren. Kalanj is nu in balbezit. Kalanj draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:13

63e minuut.
Coşqun passt de bal met de wreef. Francis probeert de bal aan de voet te houden. Francis passt de bal zonder na te denken. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə bokst de bal weg.

67e minuut.
Kamalov is nu in balbezit. Dorobanţu onderschept slim de pass. Dorobanţu speelt de bal door. Kalanj is nu in balbezit. Kalanj schiet op doel. Mirzəzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj rent richting de bal. Kalanj probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:14

73e minuut.
Rist heeft problemen om de bal te vangen. Rist geeft een lange en hoge pass. Repák kopt de bal weg. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Şəmiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postranskiy is nu in balbezit. Postranskiy probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:15

80e minuut.
Şəmiyev passt de bal zonder na te denken. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj rent richting de bal. Kalanj draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:16

81e minuut.
Şəmiyev met een sublieme pass. Cahangirov heeft problemen om de bal te vangen. Dorobanţu verovert de bal door een tackle van achteren. Dorobanţu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mirzəzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Kalanj passt de bal met de wreef. Dorobanţu rent richting de bal. Daar is Dorobanţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorobanţu schiet op doel. Mirzəzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:17

86e minuut.
Mencik kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Yolçuyev zijn tegenspeler op de grond. Mencik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Postranskiy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yolçuyev heeft problemen om de bal te vangen. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis passt de bal met de wreef. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Favoritas - QR FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Favoritas 80%, QR FC 20%.
Favoritas - QR FC 0:18