Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xəzər Lənkaran SuMqAyIt Sb
cinah Tactiek ac ol kisi ol!
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 46.4
average Schieten formidable
adequate Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Hristu geeft de bal voor. Yiğiter is nu in balbezit. Yiğiter passt de bal zonder na te denken. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Türksoy is nu in balbezit. Türksoy geeft de bal voor. Daar is Mahmudbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap. Kamalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - SuMqAyIt Sb 0:1

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kamalov met een harde bal richting middenveld. Türksoy rent richting de bal. Türksoy geeft de bal voor. Mahmudbəyov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mahmudbəyov kopt de bal weg. Türksoy rent richting de bal. Türksoy passt de bal met de wreef. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Vesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türksoy is nu in balbezit. Türksoy probeert naar een medespeler te passen. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Montes De Oca rent richting de bal. Montes De Oca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mieder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türksoy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Babaşov met een sublieme pass. Vesia is nu in balbezit. Vesia met een sublieme pass. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kamalov met een harde bal richting middenveld. Daar is Vesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türksoy rent richting de bal. Türksoy geeft een hoge lob. Mahmudbəyov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Babayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baffigi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baffigi passt de bal met de wreef. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder schiet op doel. Kamalov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Babaşov speelt de bal door. Vesia rent richting de bal. Vesia passt de bal in één keer door. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - SuMqAyIt Sb 0:2

29e minuut.
Dağıstanlı geeft een hoge lob. Əmirbəyov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hristu de bal onder controle te krijgen. Türksoy geeft een lange en hoge pass. Mahmudbəyov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Daar is Beer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva geeft de bal voor. Benoot rent richting de bal. Benoot haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - SuMqAyIt Sb 1:2

40e minuut.
Babaşov met een sublieme pass. Daar is Türksoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türksoy probeert naar een medespeler te passen. Vesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - SuMqAyIt Sb 1:3

42e minuut.
Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montes De Oca. Mieder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mieder zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mahmudbəyov springt en kopt de bal. Kamalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xəzər Lənkaran 64%, SuMqAyIt Sb 36%.
Xəzər Lənkaran - SuMqAyIt Sb 1:3

49e minuut.
Namazov is nu in balbezit. Namazov geeft een lange en hoge pass. Vesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesia draait met de bal, schiet en ... Kamalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - SuMqAyIt Sb 1:4

52e minuut.
Montes De Oca trapt de bal weg. Daar is Dağıstanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vesia rent richting de bal. Vesia geeft een lange en hoge pass. Mahmudbəyov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - SuMqAyIt Sb 1:5

58e minuut.
Yiğiter passt de bal zonder na te denken. Hristu is nu in balbezit. Hristu speelt de bal door. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Niftəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Mieder kopt de bal weg. Türksoy heeft problemen om de bal te vangen. Türksoy met een sublieme pass. Vesia rent richting de bal. Vesia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Montes De Oca geeft een hoge lob. Inworp. Türksoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov geeft de bal voor. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov schiet op doel. Kamalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - SuMqAyIt Sb 1:6

74e minuut.
Inworp. Türksoy met de inworp. Vesia rent richting de bal. Vesia geeft de bal voor. Mahmudbəyov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - SuMqAyIt Sb 1:7

75e minuut.
Yiğiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğiter passt de bal met de wreef. Baffigi heeft problemen om de bal te vangen. Mieder is nu in balbezit. Mieder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Xırdalanlı komt het veld opgelopen. Vəlimətov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Montes De Oca verovert de bal door een tackle van achteren. Montes De Oca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mieder met een snelle inworp. Türksoy geeft een lange en hoge pass. Kamalov bokst de bal weg.

79e minuut.
Doeltrap. Kamalov trapt de bal weg van het doel. Babaşov kopt de bal weg. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - SuMqAyIt Sb 1:8

82e minuut.
Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı geeft een hoge lob. Əşrəfov kopt de bal weg. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xəzər Lənkaran 69%, SuMqAyIt Sb 31%.
Xəzər Lənkaran - SuMqAyIt Sb 1:8