Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: SamCro Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14570
SoA FC Həddini Bilbao
W-A-2 Tactiek Bilbao Tactic
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 28.6
unsatisfactory Schieten adequate
average Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Moriconi heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Şahməmmədov met een snelle inworp. Hoffer is nu in balbezit. Hoffer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ağayev bokst de bal weg.

8e minuut.
Iftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov onderschept slim de pass. Hoffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávalos rent richting de bal. Dávalos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Scalfari geeft een hoge lob. Inworp. Madimenos met de inworp. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Şahməmmədov rent richting de bal. Şahməmmədov met een sublieme pass. Rebeque heeft problemen om de bal te vangen. Dávalos is nu in balbezit. Dávalos schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahməmmədov verovert de bal door een tackle van achteren. Şahməmmədov passt de bal in één keer door. Hoffer is nu in balbezit. Hoffer draait met de bal, schiet en ... Ağayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Dávalos speelt de bal door. Hoffer rent richting de bal. Rebeque legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoffer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dávalos neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Ağayev probeert naar een medespeler te passen. Erşahin kopt de bal weg. Yunisoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Młynarczyk rent richting de bal. Młynarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Erşahin geeft de bal voor. Scalfari speelt de bal door. Paşazadə heeft problemen om de bal te vangen. Iftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iftodi geeft de bal voor. Dhupam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 59%, Həddini Bilbao 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SoA FC - Həddini Bilbao 0:0

51e minuut.
Bonito rent richting de bal. Bonito probeert naar een medespeler te passen. Młynarczyk is nu in balbezit. Młynarczyk haalt uit met een fantastische trap. Nadirli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Madimenos is nu in balbezit. Paşazadə rent richting de bal. Madimenos begaat een overtreding. Madimenos krijgt een gele kaart. Paşazadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahmudbəyov komt het veld opgelopen. Yurtseven komt het veld opgelopen. Rusanov komt het veld opgelopen. Abdulla komt het veld opgelopen. İslam komt het veld opgelopen.

63e minuut.
İbrahimov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yurtseven met een snelle inworp. Abdulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulla schiet op doel. Dhupam bokst de bal weg.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurtado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yurtseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtseven geeft een hoge lob. Młynarczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
İbrahimov geeft een lange en hoge pass. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov passt de bal in één keer door. Yurtseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtseven geeft een hoge lob. Dhupam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 32%, Həddini Bilbao 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SoA FC - Həddini Bilbao 0:0