Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: Polad Həşimov
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19278
FK Neftci FK Şahlar
kamaz Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 19.5
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Cəfərli met een sublieme pass. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy probeert naar een medespeler te passen. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - FK Şahlar 1:0

3e minuut.
Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli schiet op doel. Cahangirzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - FK Şahlar 2:0

6e minuut.
Amiloğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Umarov met de inworp. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli schiet op doel. Cahangirzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Osmanov rent richting de bal. Novruzov rent richting de bal. Osmanov rent richting de bal. Novruzov speelt de bal door. Osmanov probeert de bal aan de voet te houden. Cahangirzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
İbrahimli geeft de bal voor. Dəmirli krijgt zijn hoofd ertegen. Osmanov kan de bal niet met de borst controleren. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - FK Şahlar 3:0

10e minuut.
Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov geeft een hoge lob. İldırımoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Bəxtiyarov verovert de bal door een tackle van achteren. Bəxtiyarov draait met de bal, schiet en ... Həziyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Mirqasimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umarov verovert de bal door een tackle van achteren. Umarov passt de bal in één keer door. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... Cahangirzadə bokst de bal weg.

21e minuut.
Qafarsoy kopt de bal weg. Novruzov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cəbrayılov rent richting de bal. Qafarsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarsoy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov onderschept slim de pass. Hüseynov met een sublieme pass. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Osmanov met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Amiloğlu de bal onder controle te krijgen. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli schiet op doel. Cahangirzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarov onderschept slim de pass. Umarov passt de bal in één keer door. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - FK Şahlar 4:0

34e minuut.
Bəxtiyarov heeft problemen om de bal te vangen. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy geeft een lange en hoge pass. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - FK Şahlar 5:0

36e minuut.
Umarov onderschept slim de pass. Umarov probeert naar een medespeler te passen. Dəmirli is nu in balbezit. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hüseynbəyli passt de bal met de wreef. Osmanov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dəmirli. Dəmirli krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Qafarsoy met een snelle inworp. İbrahimli rent richting de bal. İbrahimli passt de bal in één keer door. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alxas verovert de bal door een tackle van achteren. Alxas met een sublieme pass. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Neftci 22%, FK Şahlar 78%.
FK Neftci - FK Şahlar 5:0

46e minuut.
Hüseynbəyli passt de bal in één keer door. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli geeft een lange en hoge pass. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lətifov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Umarov met een snelle inworp. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... Cahangirzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hüseynbəyli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - FK Şahlar 6:0

61e minuut.
Qafarsoy probeert naar een medespeler te passen. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli passt de bal in één keer door. Daar is Dəmirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəmirli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu is nu in balbezit. Hüseynbəyli onderschept slim de pass. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Qafarsoy onderschept slim de pass. Qafarsoy met een sublieme pass. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli schiet op doel. Osmanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Əlibabayev is nu in balbezit. İldırımoğlu onderschept slim de pass. İldırımoğlu passt de bal in één keer door. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy geeft een lange en hoge pass. Cahangirzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alxas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Umarov is nu in balbezit. Umarov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lətifov de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Hüseynbəyli passt de bal met de wreef. Alxas rent richting de bal. Alxas passt de bal zonder na te denken. Dəmirli heeft problemen om de bal te vangen. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mirqasimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alxas onderschept slim de pass. Alxas geeft de bal voor. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
İldırımoğlu geeft een lange en hoge pass. Dəmirli kopt de bal weg. Bəxtiyarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İbrahimli met de inworp. Dəmirli probeert de bal met de borst te controleren. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - FK Şahlar 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Neftci 23%, FK Şahlar 77%.
FK Neftci - FK Şahlar 7:0