Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: SuMqAyIt Sb Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24364
SuMqAyIt Sb Favoritas
ac ol kisi ol! Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 18.3
uitstekend Schieten matig
solide Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Yusifov met een sublieme pass. Mieder heeft problemen om de bal te vangen. Mieder passt de bal met de wreef. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mahmudbəyov rent richting de bal. Umudov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mahmudbəyov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mahmudbəyov neemt de penalty, wat een uithaal! Mirzəzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 1:0

9e minuut.
Əmirbəyov geeft de bal voor. Vesia is nu in balbezit. Vesia speelt de bal door. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Türksoy met een sublieme pass. Daar is Türksevər, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Amilov is nu in balbezit. Babaşov onderschept slim de pass. Babaşov passt de bal zonder na te denken. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Vesia met de inworp. Türksoy speelt de bal door. Vesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesia geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mahmudbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 2:0

16e minuut.
Əmirbəyov passt de bal zonder na te denken. Babaşov rent richting de bal. Babaşov probeert naar een medespeler te passen. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 3:0

18e minuut.
Vesia passt de bal met de wreef. Türksoy rent richting de bal. Türksoy probeert naar een medespeler te passen. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilov geeft een hoge lob. Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesia rent richting de bal. Vesia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Türksoy probeert naar een medespeler te passen. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər begaat een overtreding. Türksevər krijgt een gele kaart. Mahmudbəyov raakt geblesseerd tijdens het duel. Türksoy wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mahmudbəyov rent richting de bal. Mieder speelt de bal door. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap. Umudov probeert de bal aan de voet te houden. Mirzəzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Şirinov passt de bal zonder na te denken. Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder onderschept slim de pass. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 4:0

41e minuut.
Türksoy passt de bal met de wreef. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov passt de bal in één keer door. Daar is Vesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vesia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 5:0

45e minuut.
Namazov geeft een hoge lob. Türksoy met een sublieme pass. Daar is Mahmudbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmudbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 26%, Favoritas 74%.
SuMqAyIt Sb - Favoritas 6:0

46e minuut.
Mieder onderschept slim de pass. Mieder geeft een lange en hoge pass. Daar is Mahmudbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Türksevər de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mieder zal de hoekschop nemen. Mahmudbəyov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Umudov heeft problemen om de bal te vangen. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov passt de bal met de wreef. Daar is Vesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vesia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mahmudbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Umudov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mahmudbəyov raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahmudbəyov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mirzəzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 7:0

54e minuut.
Umudov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mieder met een snelle inworp. Türksoy rent richting de bal. Türksoy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 8:0

56e minuut.
Babaşov met een sublieme pass. Daar is Türksoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türksoy passt de bal met de wreef. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Yolçuyev is nu in balbezit. Türksoy onderschept slim de pass. Türksoy speelt de bal door. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cahangirov rent richting de bal. Türksoy verovert de bal door een tackle van achteren. Türksoy passt de bal met de wreef. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 9:0

63e minuut.
Babaşov passt de bal met de wreef. Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoy passt de bal zonder na te denken. Mieder rent richting de bal. Mieder draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 10:0

65e minuut.
Türksoy geeft een lange en hoge pass. Türksevər heeft problemen om de bal te vangen. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov schiet op doel. Mirzəzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 11:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türksoy met een snelle inworp. Yolçuyev rent richting de bal. Vesia verovert de bal door een tackle van achteren. Vesia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mirzəzadə met een sublieme pass. Vesia kopt de bal weg. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 12:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xırdalanlı komt het veld opgelopen. Vəlimətov komt het veld opgelopen. Xırdalanlı met een snelle inworp. Türksoy rent richting de bal. Türksoy geeft de bal voor. Mahmudbəyov krijgt zijn hoofd ertegen. Mirzəzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 13:0

76e minuut.
Coşqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşqun passt de bal met de wreef. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder schiet op doel. Mirzəzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 14:0

78e minuut.
Mieder geeft een hoge lob. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Türksevər ... Strafschop! Mahmudbəyov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mahmudbəyov kan niet meer verder spelen. Cəbrayılov komt het veld opgelopen. Türksoy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Mieder rent richting de bal. Mieder passt de bal in één keer door. Cəbrayılov is nu in balbezit. Cəbrayılov haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 15:0

84e minuut.
Türksoy passt de bal zonder na te denken. Mieder is nu in balbezit. Mieder passt de bal met de wreef. Xırdalanlı is nu in balbezit. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 16:0

85e minuut.
Cahangirov passt de bal in één keer door. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder met een sublieme pass. Cəbrayılov is nu in balbezit. Cəbrayılov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Əşrəfov speelt de bal door. Cəbrayılov is nu in balbezit. Cəbrayılov met een sublieme pass. Xırdalanlı rent richting de bal. Xırdalanlı draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Favoritas 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 7%, Favoritas 93%.
SuMqAyIt Sb - Favoritas 17:0