Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: QR FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4195
QR FC Xəzər Lənkaran
541 Tactiek cinah
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.6 gemiddelde waardering 30.3
uitstekend Schieten matig
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Silva probeert naar een medespeler te passen. Benoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoot passt de bal met de wreef. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Candotti passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benoot met de inworp. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hristu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benoot is nu in balbezit. Benoot geeft de bal voor. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Arghirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Xəzər Lənkaran 0:1

9e minuut.
Repák verovert de bal door een tackle van achteren. Francis is nu in balbezit. Francis geeft een lange en hoge pass. Daar is Dorobanţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
QR FC - Xəzər Lənkaran 1:1

10e minuut.
Yiğiter speelt de bal door. Benoot geeft een lange en hoge pass. Candotti probeert naar een medespeler te passen. Hristu rent richting de bal. Hristu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hristu passt de bal zonder na te denken. Baffigi is nu in balbezit. Baffigi met een sublieme pass. Daar is Arghirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Backshaw trapt de bal weg van het doel. Hristu kopt de bal weg. Daar is Paşayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğiter haalt uit met een fantastische trap. Paal! Yiğiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğiter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Silva passt de bal met de wreef. Dağıstanlı met een sublieme pass. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Xəzər Lənkaran 2:1

26e minuut.
Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis onderschept slim de pass. Francis geeft een lange en hoge pass. Dorobanţu is nu in balbezit. Montes De Oca controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Xəzər Lənkaran 3:1

29e minuut.
Melč rent richting de bal. Melč geeft de bal voor. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Beer de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Xəzər Lənkaran 4:1

31e minuut.
Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalanj geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Repák rent richting de bal. Hristu is nu in balbezit. Hristu geeft een hoge lob. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Paşayev geeft de bal voor. Francis rent richting de bal. Francis passt de bal in één keer door. Kalanj rent richting de bal. Kalanj geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Xəzər Lənkaran 5:1

40e minuut.
Klungelig pakt Dağıstanlı de bal. Francis is nu in balbezit. Francis speelt de bal door. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 40%, Xəzər Lənkaran 60%.
QR FC - Xəzər Lənkaran 5:1

48e minuut.
Francis is nu in balbezit. Francis geeft de bal voor. Baffigi met een sublieme pass. Yiğiter rent richting de bal. Yiğiter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hristu rent richting de bal. Hristu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Xəzər Lənkaran 5:2

50e minuut.
Kalanj rent richting de bal. Kalanj geeft de bal voor. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beer de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hristu onderschept slim de pass. Hristu probeert naar een medespeler te passen. Benoot met een sublieme pass. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Xəzər Lənkaran 5:3

68e minuut.
Benoot verovert de bal door een tackle van achteren. Benoot met een sublieme pass. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Backshaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Xəzər Lənkaran 5:4

69e minuut.
Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu speelt de bal door. Francis rent richting de bal. Francis geeft een lange en hoge pass. Dorobanţu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Repák de bal. Hristu met een sublieme pass. Benoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoot geeft een lange en hoge pass. Arghirescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Beer geeft een lange en hoge pass. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu geeft een hoge lob. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
QR FC - Xəzər Lənkaran 5:5

78e minuut.
Francis met de inworp. Silva rent richting de bal. Silva geeft een lange en hoge pass. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj onderschept slim de pass. Kalanj met een sublieme pass. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap. Kamalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Benoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoot passt de bal zonder na te denken. Postranskiy rent richting de bal. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Backshaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Candotti de bal. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristu speelt de bal door. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dorobanţu verovert de bal door een tackle van achteren. Dorobanţu passt de bal in één keer door. Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj haalt uit met een fantastische trap. Montes De Oca probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Benoot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benoot geeft een lange en hoge pass. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Backshaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Xəzər Lənkaran 5:6

90e minuut.
Silva passt de bal in één keer door. Benoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Repák maakt een afschuwelijke overtreding. Repák krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 50%, Xəzər Lənkaran 50%.
QR FC - Xəzər Lənkaran 5:6