Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: FK Şahlar Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3044
FK Şahlar SoA FC
Normal Tactiek W-A-2
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 29.6
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi met een sublieme pass. Şabanov rent richting de bal. Şabanov draait met de bal, schiet en ... Cahangirzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Şahlar - SoA FC 0:1

11e minuut.
Şabanov met een sublieme pass. Pachiegga heeft problemen om de bal te vangen. Madimenos rent richting de bal. Bəxtiyarov onderschept slim de pass. Bəxtiyarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bəxtiyarov passt de bal met de wreef. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev geeft een hoge lob. Mirqasimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirqasimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lətifov geeft de bal voor. Inworp. Młynarczyk met de inworp. Erşahin heeft problemen om de bal te vangen. Erşahin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rebeque rent richting de bal. Qasımoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Madimenos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Əlibabayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bəxtiyarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bəxtiyarov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin geeft de bal voor. Osmanov is nu in balbezit. Şabanov verovert de bal door een tackle van achteren. Şabanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Şahlar - SoA FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Şahlar 50%, SoA FC 50%.
FK Şahlar - SoA FC 0:2

51e minuut.
Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado maakt een afschuwelijke overtreding. Bəxtiyarov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yurtseven komt het veld opgelopen. Czekański komt het veld opgelopen. İslam komt het veld opgelopen. Rusanov komt het veld opgelopen. Abdulla komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Hurtado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bəxtiyarov de bal. Hurtado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hurtado krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bəxtiyarov is nu in balbezit. Qasımoğlu is nu in balbezit. İslam onderschept slim de pass. Bəxtiyarov verovert de bal door een tackle van achteren. Bəxtiyarov haalt uit met een fantastische trap. Ağayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klungelig pakt Yurtseven de bal. Yurtseven passt de bal zonder na te denken. Czekański is nu in balbezit. Czekański draait met de bal, schiet en ... Cahangirzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Şahlar - SoA FC 0:3

64e minuut.
Cəbrayılov verovert de bal door een tackle van achteren. Cəbrayılov probeert naar een medespeler te passen. İslam is nu in balbezit. Qasımoğlu onderschept slim de pass. Qasımoğlu schiet op doel. Ağayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Abdulla met een sublieme pass. Yurtseven heeft problemen om de bal te vangen. Yurtseven met een sublieme pass. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Abdulla probeert naar een medespeler te passen. Yurtseven geeft een lange en hoge pass. Osmanov kan de bal niet met de borst controleren. Czekański rent richting de bal. Czekański haalt uit met een fantastische trap. Cahangirzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Şahlar - SoA FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Şahlar 59%, SoA FC 41%.
FK Şahlar - SoA FC 0:4