Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Həddini Bilbao FK Neftci
Bilbao Tactic Tactiek kamaz
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
28 gemiddelde waardering 44.2
average Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Alxas geeft een hoge lob. Scalfari is nu in balbezit. Hüseynbəyli met een sublieme pass. Hüseynzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - FK Neftci 0:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İbrahimoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynzadə rent richting de bal. Hüseynzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Alxas passt de bal met de wreef. Umarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarov probeert naar een medespeler te passen. Hüseynzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
İbrahimoğlu is nu in balbezit. Klungelig pakt İbrahimoğlu de bal. İbrahimoğlu geeft de bal voor. Hoffer krijgt zijn hoofd ertegen. Həziyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Həddini Bilbao - FK Neftci 1:1

41e minuut.
Əşrəfov speelt de bal door. Şahməmmədov geeft een hoge lob. Daar is İldırımoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávalos rent richting de bal. Dávalos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Umarov rent richting de bal. Umarov geeft de bal voor. Paşazadə probeert de bal met de borst te controleren. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - FK Neftci 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Həddini Bilbao 70%, FK Neftci 30%.
Həddini Bilbao - FK Neftci 1:2

47e minuut.
Alxas met een sublieme pass. İbrahimli bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimli passt de bal met de wreef. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt İbrahimli de bal. İbrahimli speelt de bal door. İbrahimov is nu in balbezit. Hüseynbəyli onderschept slim de pass. Hüseynbəyli schiet op doel. Dhupam bokst de bal weg.

67e minuut.
Alxas passt de bal zonder na te denken. Umarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarov passt de bal in één keer door. Hüseynzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynzadə draait met de bal, schiet en ... Dhupam bokst de bal weg.

70e minuut.
İldırımoğlu met de inworp. Qafarsoy speelt de bal door. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... Scalfari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dhupam bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, İbrahimli zal de hoekschop nemen. Hüseynzadə is nu in balbezit. Hüseynzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - FK Neftci 1:3

74e minuut.
Abışov speelt de bal door. Klungelig pakt Alxas de bal. Əşrəfov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əşrəfov krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Cəfərli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Şahməmmədov met een snelle inworp. Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
İbrahimli rent richting de bal. İbrahimli passt de bal zonder na te denken. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Həddini Bilbao 64%, FK Neftci 36%.
Həddini Bilbao - FK Neftci 1:3