Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: SuMqAyIt Sb Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 58395
SuMqAyIt Sb UGUR-2017 FC
ac ol kisi ol! Tactiek 442
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 20
8 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 59.5
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türksoy met de inworp. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder verovert de bal door een tackle van achteren. Mieder geeft de bal voor. Bradonjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Babaşov passt de bal in één keer door. Gomozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağan verovert de bal door een tackle van achteren. Vesia is nu in balbezit. Vesia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Raudhein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rövşənov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raudhein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galvis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raudhein is nu in balbezit. Raudhein draait met de bal, schiet en ... Niftəliyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - UGUR-2017 FC 0:1

18e minuut.
Əşrəfov speelt de bal door. Pogoras is nu in balbezit. Türksoy begaat een overtreding. Türksoy krijgt een gele kaart. Pogoras raakt geblesseerd tijdens het duel. Pogoras met een snel genomen vrije trap. Raudhein bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudhein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - UGUR-2017 FC 0:2

20e minuut.
Gościewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Qarayev de bal. Raudhein is nu in balbezit. Raudhein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - UGUR-2017 FC 0:3

22e minuut.
Tammleht rent richting de bal. Tammleht probeert naar een medespeler te passen. Gościewicz rent richting de bal. Gościewicz geeft een hoge lob. Qarayev springt en kopt de bal. Niftəliyev bokst de bal weg. Klungelig pakt Raudhein de bal. Raudhein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - UGUR-2017 FC 0:4

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galvis met de inworp. Gościewicz met een sublieme pass. Águila rent richting de bal. Águila haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rövşənov de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gościewicz zal de hoekschop nemen. Raudhein kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Türksoy met een sublieme pass. Mieder rent richting de bal. Mieder geeft een hoge lob. Vesia is nu in balbezit. Vesia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 59%, UGUR-2017 FC 41%.
SuMqAyIt Sb - UGUR-2017 FC 0:4

46e minuut.
Qarayev passt de bal met de wreef. Tammleht bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammleht passt de bal met de wreef. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila schiet op doel. Niftəliyev bokst de bal weg.

47e minuut.
Gościewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raudhein rent richting de bal. Raudhein geeft een hoge lob. Qarayev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - UGUR-2017 FC 0:5

50e minuut.
Galvis kopt de bal weg. Qarayev met een sublieme pass. Tammleht rent richting de bal. Tammleht geeft een hoge lob. Raudhein krijgt zijn hoofd ertegen. Niftəliyev bokst de bal weg.

52e minuut.
Galvis met een sublieme pass. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazov probeert naar een medespeler te passen. Qarayev rent richting de bal. Qarayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pogoras passt de bal zonder na te denken. Gościewicz is nu in balbezit. Gościewicz passt de bal zonder na te denken. Raudhein is nu in balbezit. Raudhein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Xırdalanlı komt het veld opgelopen. Vəlimətov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Gościewicz rent richting de bal. Met opzet legt Yusifov zijn tegenspeler op de grond. Gościewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galvis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vəlimətov verovert de bal door een tackle van achteren. Tammleht is nu in balbezit. Tammleht schiet op doel. Niftəliyev bokst de bal weg. Raudhein bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudhein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - UGUR-2017 FC 0:6

87e minuut.
Niftəliyev probeert naar een medespeler te passen. Tammleht kopt de bal weg. Qarayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarayev draait met de bal, schiet en ... Niftəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - UGUR-2017 FC 0:7

88e minuut.
Águila is nu in balbezit. Qarayev met een sublieme pass. Gościewicz is nu in balbezit. Gościewicz geeft een hoge lob. Qarayev krijgt zijn hoofd ertegen. Niftəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raudhein rent richting de bal. Raudhein draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 70%, UGUR-2017 FC 30%.
SuMqAyIt Sb - UGUR-2017 FC 0:7