Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FALCON DOMINATOR Həddini Bilbao
A20 Tactiek Bilbao Tactic
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 29.1
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
İldırımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İldırımoğlu geeft een hoge lob. Jaszczowski heeft problemen om de bal te vangen. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Aslansoy geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə probeert naar een medespeler te passen. İldırımoğlu geeft een lange en hoge pass. Abbasov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Aslansoy de bal. Aslansoy geeft de bal voor. Nəcəfzadə geeft de bal voor. Abbasov springt en kopt de bal. Paal! Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Həddini Bilbao 1:0

12e minuut.
Aslansoy onderschept slim de pass. Aslansoy geeft een lange en hoge pass. Abbasov kopt de bal weg. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Aslansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslansoy geeft een lange en hoge pass. Abbasov heeft problemen om de bal te vangen. Abbasov draait met de bal, schiet en ... Dhupam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Həddini Bilbao 2:0

17e minuut.
Nəcəfzadə geeft de bal voor. İldırımoğlu rent richting de bal. İldırımoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Qafarlı de bal. Qafarlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə geeft de bal voor. İbrahimov probeert de bal met de borst te controleren. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Həddini Bilbao 3:0

29e minuut.
İldırımoğlu met een sublieme pass. Aslansoy rent richting de bal. Aslansoy geeft de bal voor. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Həddini Bilbao 4:0

30e minuut.
Jaszczowski is nu in balbezit. Jaszczowski geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Qafarlı met de inworp. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə geeft een lange en hoge pass. Abbasov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yunisoğlu onderschept slim de pass. Yunisoğlu geeft een lange en hoge pass. Eynullayev kopt de bal weg. Aslansoy heeft problemen om de bal te vangen. Aslansoy geeft een lange en hoge pass. Paal!

36e minuut.
Eynullayev geeft een lange en hoge pass. Dávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynullayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eynullayev krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Jaszczowski is nu in balbezit. Abbasov verovert de bal door een tackle van achteren. Abbasov passt de bal zonder na te denken. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Abutalıbov verovert de bal door een tackle van achteren. İldırımoğlu rent richting de bal. İldırımoğlu met een sublieme pass. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov haalt uit met een fantastische trap. Dhupam bokst de bal weg. İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dhupam trapt de bal weg van het doel. Nəcəfzadə kopt de bal weg. İldırımoğlu heeft problemen om de bal te vangen. İldırımoğlu geeft de bal voor. Dhupam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCON DOMINATOR 15%, Həddini Bilbao 85%.
FALCON DOMINATOR - Həddini Bilbao 4:0

52e minuut.
İldırımoğlu is nu in balbezit. Klungelig pakt İldırımoğlu de bal. İldırımoğlu met een sublieme pass. Daar is Abbasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Yunisoğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nəcəfzadə kopt de bal weg. Abbasov is nu in balbezit. İldırımoğlu rent richting de bal. İldırımoğlu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is İldırımoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İldırımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Həddini Bilbao 5:0

66e minuut.
Nəcəfzadə kopt de bal weg. İldırımoğlu heeft problemen om de bal te vangen. İldırımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Həddini Bilbao 6:0

70e minuut.
Nəcəfzadə heeft problemen om de bal te vangen. Əşrəfov is nu in balbezit. Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə geeft een hoge lob. Abbasov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nadirli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə passt de bal in één keer door. Aslansoy is nu in balbezit. Aslansoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Həddini Bilbao 7:0

76e minuut.
Aslansoy geeft de bal voor. Qafarzadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaszczowski rent richting de bal. Qafarzadə onderschept slim de pass. Qafarzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
İbrahimov geeft de bal voor. Abutalıbov kopt de bal weg. İldırımoğlu met een sublieme pass. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Abbasov passt de bal zonder na te denken. İbrahimov rent richting de bal. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap. Dhupam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Həddini Bilbao 8:0

88e minuut.
Mərdanov met een sublieme pass. İbrahimoğlu kopt de bal weg. Buitenspel voor Dávalos. Goede buitenspelval van de verdediging. Eynullayev neemt vlug de vrije trap. Qafarzadə kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... Dhupam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Həddini Bilbao 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCON DOMINATOR 30%, Həddini Bilbao 70%.
FALCON DOMINATOR - Həddini Bilbao 9:0