Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: Zirə
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18492
Zirə FK FK Şahlar
.... Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 18.8
outstanding Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Smock de bal. Smock passt de bal zonder na te denken. Davatz speelt de bal door. Liszewski heeft problemen om de bal te vangen. Liszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Osmanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 1:0

4e minuut.
Sayadov geeft de bal voor. Davatz rent richting de bal. Davatz speelt de bal door. Liszewski rent richting de bal. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. Cahangirzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 2:0

7e minuut.
Davatz is nu in balbezit. Klungelig pakt Liszewski de bal. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz onderschept slim de pass. Davatz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 3:0

9e minuut.
Daar is Opasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opasiński probeert naar een medespeler te passen. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mikayıloğlu met een sublieme pass. Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banegas passt de bal met de wreef. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cahangirzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Liszewski passt de bal in één keer door. Opasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński passt de bal zonder na te denken. Davatz rent richting de bal. Davatz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Osmanov kopt de bal weg. Opasiński speelt de bal door. Banegas probeert naar een medespeler te passen. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Liszewski rent richting de bal. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amiloğlu de bal onder controle te krijgen. Liszewski rent richting de bal. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Cahangirzadə trapt de bal weg van het doel. Smock kopt de bal weg. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 4:0

25e minuut.
Novruzov verovert de bal door een tackle van achteren. Opasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Opasiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liszewski de bal. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Cahangirzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 5:0

32e minuut.
Bəxtiyarov geeft de bal voor. Inworp. Banegas met de inworp. Opasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński geeft de bal voor. Cahangirzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Banegas probeert naar een medespeler te passen. Liszewski heeft problemen om de bal te vangen. Osmanov is nu in balbezit. Liszewski onderschept slim de pass. Liszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Opasiński speelt de bal door. Smock heeft problemen om de bal te vangen. Smock speelt de bal door. Liszewski rent richting de bal. Liszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Opasiński passt de bal met de wreef. Davatz is nu in balbezit. Davatz passt de bal in één keer door. Liszewski rent richting de bal. Liszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Davatz verovert de bal door een tackle van achteren. Davatz passt de bal zonder na te denken. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Osmanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 6:0

42e minuut.
Opasiński rent richting de bal. Opasiński met een sublieme pass. Davatz rent richting de bal. Davatz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Amiloğlu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Banegas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liszewski de bal. Liszewski probeert naar een medespeler te passen. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 22%, FK Şahlar 78%.
Zirə FK - FK Şahlar 6:0

48e minuut.
Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banegas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lətifov de bal onder controle te krijgen. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 7:0

49e minuut.
Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński onderschept slim de pass. Opasiński probeert naar een medespeler te passen. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz draait met de bal, schiet en ... Cahangirzadə bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Mikayıloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mikayıloğlu speelt de bal door. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz haalt uit met een fantastische trap. Amiloğlu probeert de bal aan de voet te houden. Cahangirzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Liszewski rent richting de bal. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 8:0

53e minuut.
Cəbrayılov geeft een lange en hoge pass. Davatz kopt de bal weg. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Cahangirzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 9:0

55e minuut.
Opasiński rent richting de bal. Opasiński geeft de bal voor. Daar is Davatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 10:0

57e minuut.
Banegas speelt de bal door. Opasiński probeert naar een medespeler te passen. Liszewski rent richting de bal. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Cahangirzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 11:0

59e minuut.
Banegas passt de bal zonder na te denken. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osmanov de bal onder controle te krijgen. Cahangirzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 12:0

62e minuut.
Lətifov geeft de bal voor. Inworp. Banegas met de inworp. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Smock rent richting de bal. Smock geeft een hoge lob. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 13:0

66e minuut.
Davatz passt de bal zonder na te denken. Mikayıloğlu met een sublieme pass. Banegas met een sublieme pass. Liszewski rent richting de bal. Liszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lətifov heeft problemen om de bal te vangen. Liszewski is nu in balbezit. Lətifov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lətifov krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Davatz passt de bal zonder na te denken. Santillana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillana geeft een hoge lob. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Gürses speelt de bal door. Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banegas passt de bal in één keer door. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. Cahangirzadə bokst de bal weg.

81e minuut.
Smock geeft een hoge lob. Davatz kopt de bal weg. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 14:0

82e minuut.
Opasiński rent richting de bal. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński speelt de bal door. Davatz is nu in balbezit. Davatz schiet op doel. Cahangirzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sayadov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banegas geeft de bal voor. Cahangirzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK Şahlar 15:0

90e minuut.
Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński passt de bal in één keer door. Davatz is nu in balbezit. Davatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 17%, FK Şahlar 83%.
Zirə FK - FK Şahlar 15:0