Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: Polad Həşimov
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15363
FK Neftci Xəzər Lənkaran
kamaz Tactiek cinah
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 30.8
solide Schieten matig
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Hristu met een sublieme pass. Yiğiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğiter speelt de bal door. Benoot rent richting de bal. Benoot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Abışov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dəmirli kopt de bal weg. Qafarsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap. Kamalov bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Həziyev met een harde bal richting middenveld. Hüseynbəyli probeert naar een medespeler te passen. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. Kamalov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Xəzər Lənkaran 1:0

11e minuut.
Babayev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alxas met de inworp. Umarov is nu in balbezit. Umarov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Yiğiter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu onderschept slim de pass. Hristu schiet op doel. Həziyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Abışov geeft een hoge lob. Inworp. Benoot met de inworp. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Benoot is nu in balbezit. Benoot geeft de bal voor. Klungelig pakt Alxas de bal. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Həziyev bokst de bal weg.

29e minuut.
Beer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montes De Oca verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Umarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dəmirli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Yiğiter met een snelle inworp. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu geeft een lange en hoge pass. Arghirescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Həziyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Neftci - Xəzər Lənkaran 1:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Umarov met de inworp. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... Kamalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Xəzər Lənkaran 2:1

36e minuut.
Hüseynov probeert naar een medespeler te passen. Alxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baffigi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baffigi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Klungelig pakt Hüseynbəyli de bal. Silva geeft de bal voor. Benoot rent richting de bal. Benoot geeft de bal voor. Arghirescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Neftci - Xəzər Lənkaran 2:2

44e minuut.
Klungelig pakt Alxas de bal. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu geeft de bal voor. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Neftci 52%, Xəzər Lənkaran 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Neftci - Xəzər Lənkaran 2:2

54e minuut.
İldırımoğlu onderschept slim de pass. İldırımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Hüseynbəyli probeert naar een medespeler te passen. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
İldırımoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Abışov met een sublieme pass. Umarov speelt de bal door. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli geeft de bal voor. Paal! Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Xəzər Lənkaran 3:2

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Həziyev trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Silva de bal. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap. Kamalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Həziyev speelt de bal door. İbrahimli kopt de bal weg. Alxas probeert naar een medespeler te passen. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy geeft een hoge lob. Babayev heeft problemen om de bal te vangen. Umarov rent richting de bal. Umarov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cəfərli heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Yiğiter stond buitenspel. Abışov neemt vlug de vrije trap. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Xəzər Lənkaran 4:2

86e minuut.
Yiğiter is nu in balbezit. Yiğiter probeert naar een medespeler te passen. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimli onderschept slim de pass. İbrahimli geeft de bal voor. Kamalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli schiet op doel. Kamalov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Umarov geeft de bal voor. Dəmirli is nu in balbezit. Montes De Oca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dəmirli raakt geblesseerd tijdens het duel. Hüseynbəyli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Xəzər Lənkaran 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Neftci 37%, Xəzər Lənkaran 63%.
FK Neftci - Xəzər Lənkaran 5:2