Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.03
  • Stadion: Xarı bülbül
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 37553
Şuşa FK FK HUN
Bazuka Tactiek 352
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 60.2
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


13e minuut.
Kalan onderschept slim de pass. Tofiqli heeft problemen om de bal te vangen. Tofiqli geeft een hoge lob. Dialegmenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialegmenos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Şuşa FK - FK HUN 0:1

15e minuut.
Nəcəfzadə rent richting de bal. Zachwyc begaat een overtreding. Nəcəfzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirzəzadə met een snel genomen vrije trap. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... Duval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Lo-Chun met een sublieme pass. Talıb rent richting de bal. Zachwyc onderschept slim de pass. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Talıb is nu in balbezit. Zachwyc verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mövlüyarov onderschept slim de pass. Yusifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifli passt de bal zonder na te denken. Dialegmenos rent richting de bal. Dialegmenos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şuşa FK 67%, FK HUN 33%.
Şuşa FK - FK HUN 0:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lo-Chun met de inworp. Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə springt en kopt de bal. Duval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Hüseynzadə kopt de bal weg. Tofiqli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mərdanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mərdanov draait met de bal, schiet en ... Zakirli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şuşa FK - FK HUN 0:2

60e minuut.
Cimmarrusti verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lo-Chun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo-Chun passt de bal in één keer door. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cimmarrusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lo-Chun zal de hoekschop nemen. Nəcəfzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hüseynzadə is nu in balbezit. Wacławik verovert de bal door een tackle van achteren. Dialegmenos rent richting de bal. Dialegmenos haalt uit met een fantastische trap. Zakirli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şuşa FK - FK HUN 0:3

65e minuut.
Tofiqli verovert de bal door een tackle van achteren. Tofiqli geeft een lange en hoge pass. Hüseynzadə rent richting de bal. Dialegmenos onderschept slim de pass. Dialegmenos haalt uit met een fantastische trap. Zakirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Abdulla onderschept slim de pass. Abdulla geeft een hoge lob. Lo-Chun met een sublieme pass. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Lo-Chun is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lo-Chun neemt de hoekschop. Nəcəfzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. Duval werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Şuşa FK - FK HUN 1:3

89e minuut.
Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli speelt de bal door. Mərdanov rent richting de bal. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. Zakirli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şuşa FK - FK HUN 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şuşa FK 44%, FK HUN 56%.
Şuşa FK - FK HUN 1:4