Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gənc Krallar Garabagh Juniors FC
Normal Tactiek highstop 10
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 40.6
matig Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Cavanşirov passt de bal met de wreef. Səmədov rent richting de bal. Səmədov passt de bal zonder na te denken. Daar is Hüseynli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynli schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Niftəliyev is nu in balbezit. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev begaat een overtreding. Çobanzadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Manga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yunisoğlu geeft de bal voor. Buitenspel voor Əlizadə. Goede buitenspelval van de verdediging. Rüstəmbəyli neemt vlug de vrije trap. Hüseynli probeert de bal met de borst te controleren. Hüseynli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gənc Krallar - Garabagh Juniors FC 0:1

31e minuut.
Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli rent richting de bal. Hüseynli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gənc Krallar - Garabagh Juniors FC 0:2

39e minuut.
Amilov geeft de bal voor. Camallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədov onderschept slim de pass. Səmədov draait met de bal, schiet en ... Veysəloğlu kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bağırov passt de bal in één keer door. Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürsoy rent richting de bal. Amilov onderschept slim de pass. Amilov geeft een hoge lob. Fətullayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gənc Krallar 82%, Garabagh Juniors FC 18%.
Gənc Krallar - Garabagh Juniors FC 0:2

61e minuut.
Hüseynli speelt de bal door. Səmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədov passt de bal met de wreef. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yunisoğlu met een harde bal richting middenveld. Manga kopt de bal weg. Səmədov speelt de bal door. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Camallı controleert de bal met de borst. Səmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Camallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədov onderschept slim de pass. Səmədov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Gənc Krallar - Garabagh Juniors FC 0:3

82e minuut.
Inworp. Səfixanov met de inworp. Bağırov met een sublieme pass. Hüseynli rent richting de bal. Hüseynli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Yunisoğlu geeft de bal voor. Inworp. Manga met de inworp. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Səfixanov geeft een hoge lob. Hüseynli rent richting de bal. Hüseynli probeert naar een medespeler te passen. Səmədov rent richting de bal. Səmədov schiet op doel. Fətullayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Amilov verovert de bal door een tackle van achteren. Amilov passt de bal zonder na te denken. Bağırov is nu in balbezit. Bağırov geeft de bal voor. Səmədov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Çobanzadə raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kərimli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gənc Krallar 73%, Garabagh Juniors FC 27%.
Gənc Krallar - Garabagh Juniors FC 0:3