Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.03
  • Stadion: Sumgait Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 15511
İnternas FK HUN
523 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen solid
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Yusifli geeft de bal voor. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Medero speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mərdanov de bal onder controle te krijgen. Sueskun bokst de bal weg. Mərdanov rent richting de bal. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Neves passt de bal zonder na te denken. Brajewski heeft problemen om de bal te vangen. Brajewski passt de bal in één keer door. Arpón is nu in balbezit. Arpón draait met de bal, schiet en ... Duval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Tofiqli geeft een hoge lob. Dialegmenos krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Gau de bal. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - FK HUN 0:1

15e minuut.
Venâncio onderschept slim de pass. Venâncio geeft een hoge lob. Kalan heeft problemen om de bal te vangen. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İnternas - FK HUN 1:1

25e minuut.
Daar is Faviero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suttner rent richting de bal. Met opzet legt Faviero zijn tegenspeler op de grond. Faviero krijgt een gele kaart. Suttner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suttner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sueskun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Faviero speelt de bal door. Kostencev bereikt de bal nog maar net als eerste. Faviero probeert naar een medespeler te passen. Arpón is nu in balbezit. Arpón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Neves is nu in balbezit. Dialegmenos onderschept slim de pass. Dialegmenos geeft een lange en hoge pass. Mərdanov krijgt zijn hoofd ertegen. Sueskun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - FK HUN 1:2

32e minuut.
Kalan geeft een hoge lob. Wacławik probeert de bal aan de voet te houden. Neves met een sublieme pass. Brajewski is nu in balbezit. Brajewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón schiet op doel. Zachwyc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostencev rent richting de bal. Kostencev haalt uit met een fantastische trap. Duval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnternas 44%, FK HUN 56%.
İnternas - FK HUN 1:2

48e minuut.
Wacławik verovert de bal door een tackle van achteren. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov passt de bal in één keer door. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kostencev is nu in balbezit. Kostencev met een sublieme pass. Arpón rent richting de bal. Arpón draait met de bal, schiet en ... Duval maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İnternas - FK HUN 2:2

56e minuut.
Saba probeert naar een medespeler te passen. Gau rent richting de bal. Gau geeft de bal voor. Dialegmenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialegmenos draait met de bal, schiet en ... Sueskun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mərdanov is nu in balbezit. Mərdanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - FK HUN 2:3

60e minuut.
Elliott heeft problemen om de bal te vangen. Dialegmenos onderschept slim de pass. Wacławik rent richting de bal. Dialegmenos rent richting de bal. Mərdanov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - FK HUN 2:4

65e minuut.
Sielczak geeft een lange en hoge pass. Arpón is nu in balbezit. Zachwyc is nu in balbezit. Arpón onderschept slim de pass. Arpón haalt uit met een fantastische trap. Duval bokst de bal weg.

71e minuut.
Dialegmenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau rent richting de bal. Gau passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dialegmenos de bal. Dialegmenos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov draait met de bal, schiet en ... Sueskun probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cimmarrusti rent richting de bal. Brajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Brajewski speelt de bal door. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sielczak probeert de bal met de borst te controleren. Sielczak speelt de bal door. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón draait met de bal, schiet en ... Duval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - FK HUN 3:4

80e minuut.
Duval probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Elliott de bal. Wacławik speelt de bal door. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kalan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalan geeft de bal voor. Yusifli rent richting de bal. Yusifli met een sublieme pass. Dialegmenos geeft een hoge lob. Sueskun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnternas 42%, FK HUN 58%.
İnternas - FK HUN 3:4