Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona_FK Şuşa FK
1 Tactiek Bazuka
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve passt de bal met de wreef. Pieńkosz rent richting de bal. Pieńkosz geeft een lange en hoge pass. Oğuzata maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Talıb passt de bal in één keer door. Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəzadə passt de bal in één keer door. Nəcəfzadə heeft problemen om de bal te vangen. Nəcəfzadə schiet op doel. Lodolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maïza bereikt de bal nog maar net als eerste. Maïza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şərifli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirseyid geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lo-Chun rent richting de bal. Lo-Chun passt de bal zonder na te denken. Maïza rent richting de bal. Talıb verovert de bal door een tackle van achteren. Talıb schiet op doel. Lodolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Lo-Chun is nu in balbezit. Lo-Chun geeft een hoge lob. Talıb rent richting de bal. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pieńkosz passt de bal zonder na te denken. Daar is Monsalve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mövlüyarov is nu in balbezit. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Oğuzata met een sublieme pass. Pieńkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pieńkosz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oğuzata springt en kopt de bal. Zakirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abdulla geeft een lange en hoge pass. Maïza kopt de bal weg. Monsalve rent richting de bal. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Talıb passt de bal zonder na te denken. Şərifli heeft problemen om de bal te vangen. Şərifli probeert naar een medespeler te passen. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mirzəzadə met een sublieme pass. Lo-Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Chun passt de bal zonder na te denken. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap. Lodolo bokst de bal weg. Maïza rent richting de bal. Inworp. Lo-Chun met de inworp. Mirzəzadə geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mirseyid kopt de bal weg. Talıb heeft problemen om de bal te vangen. Talıb speelt de bal door. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə schiet op doel. Lodolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mirzəzadə passt de bal in één keer door. Daar is Lo-Chun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puda geeft een hoge lob. Abdulla kopt de bal weg. Şərifli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona_FK 61%, Şuşa FK 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelona_FK - Şuşa FK 0:0

49e minuut.
Pieńkosz is nu in balbezit. Pieńkosz passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mövlüyarov de bal onder controle te krijgen. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata schiet op doel. Zakirli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Maïza geeft een lange en hoge pass. Lo-Chun is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lo-Chun neemt de hoekschop. Nəcəfzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Lodolo bokst de bal weg.

59e minuut.
Şərifli met een snelle inworp. Mirseyid rent richting de bal. Mirseyid geeft een hoge lob. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Mirseyid is nu in balbezit. Mirseyid speelt de bal door. Maïza bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıb onderschept slim de pass. Talıb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Şərifli geeft de bal voor. Tassopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap. Lodolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Şuşa FK 0:1

66e minuut.
Mirseyid met een sublieme pass. Şərifli is nu in balbezit. Şərifli geeft een hoge lob. Talıb is nu in balbezit. Talıb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə passt de bal met de wreef. Tassopoulos rent richting de bal. Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maïza heeft problemen om de bal te vangen. Tymchishin probeert naar een medespeler te passen. Mirseyid speelt de bal door. Talıb bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıb schiet op doel. Lodolo bokst de bal weg.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lo-Chun zal de hoekschop nemen. Nəcəfzadə heeft problemen om de bal te vangen. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... Lodolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Şuşa FK 0:2

83e minuut.
Mirseyid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şərifli rent richting de bal. Şərifli geeft een lange en hoge pass. Lodolo probeert wanhopig de bal te grijpen. Nəcəfzadə springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Şuşa FK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona_FK 71%, Şuşa FK 29%.
barcelona_FK - Şuşa FK 0:3