Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kümrük Qax Vedi FC
Attack Tactiek Deep
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
43.9 gemiddelde waardering 50.5
goed Schieten solide
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Cəfərov passt de bal zonder na te denken. Fətəliyev rent richting de bal. Fətəliyev probeert naar een medespeler te passen. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds draait met de bal, schiet en ... Czartoryski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Canales probeert naar een medespeler te passen. Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərov passt de bal zonder na te denken. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czartoryski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Fətəliyev rent richting de bal. Fətəliyev passt de bal met de wreef. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy schiet op doel. Czartoryski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Czartoryski trapt de bal weg van het doel. Fətəliyev kopt de bal weg. Daar is Habilsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəfərov is nu in balbezit. Cəfərov schiet op doel. Czartoryski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kümrük Qax - Vedi FC 0:1

20e minuut.
Fətəliyev probeert naar een medespeler te passen. Deyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Canales is nu in balbezit. Canales geeft een hoge lob. Habilsoy springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Grozev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Əkbərov met de inworp. Fətəliyev geeft een hoge lob. Reynolds krijgt zijn hoofd ertegen. Czartoryski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Fətəliyev rent richting de bal. Fətəliyev passt de bal zonder na te denken. Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərov passt de bal met de wreef. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Momoli rent richting de bal. Əkbərov met een sublieme pass. Fətəliyev speelt de bal door. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Czartoryski bokst de bal weg. Daar is Grozev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fətəliyev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czartoryski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kümrük Qax - Vedi FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kümrük Qax 82%, Vedi FC 18%.
Kümrük Qax - Vedi FC 0:2

46e minuut.
Cəfərov rent richting de bal. Cəfərov passt de bal zonder na te denken. Canales probeert naar een medespeler te passen. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Deyanov de bal. Cəfərov is nu in balbezit. Cəfərov passt de bal met de wreef. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cəfərov passt de bal zonder na te denken. Habilsoy rent richting de bal. Czartoryski speelt de bal door. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Fətəliyev geeft een lange en hoge pass. Reynolds heeft problemen om de bal te vangen. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. Czartoryski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bəkirzadə kopt de bal weg. Noa speelt de bal door. Fətəliyev speelt de bal door. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Deyanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fətəliyev met de inworp. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Habilsoy heeft problemen om de bal te vangen. Grozev is nu in balbezit. Fətəliyev geeft de bal voor. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Habilsoy heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kümrük Qax - Vedi FC 0:3

83e minuut.
Cəfərov geeft de bal voor. Deyanov probeert de bal aan de voet te houden. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds schiet op doel. Czartoryski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kümrük Qax - Vedi FC 0:4

89e minuut.
Bəkirzadə kopt de bal weg. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales met een sublieme pass. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kümrük Qax 78%, Vedi FC 22%.
Kümrük Qax - Vedi FC 0:4