Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G-11 Platin
Malinowski 4 Tactiek -X-
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 35
outstanding Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Nadiroğlu speelt de bal door. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı passt de bal met de wreef. Forastieri rent richting de bal. Forastieri schiet op doel. Aslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şeyxzadə probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı geeft een hoge lob. Forastieri krijgt zijn hoofd ertegen. Aslan bokst de bal weg.

6e minuut.
Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı passt de bal zonder na te denken. Stoszek geeft de bal voor. Forastieri kan de bal niet met de borst controleren. Forastieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
G-11 - Platin 1:0

9e minuut.
Bajelidze geeft de bal voor. Klungelig pakt Violas de bal. Zülfüqarlı probeert naar een medespeler te passen. Forastieri rent richting de bal. Forastieri schiet op doel. Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Nadiroğlu met een snelle inworp. Xenopoulos rent richting de bal. Xenopoulos speelt de bal door. Forastieri is nu in balbezit. Forastieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G-11 - Platin 2:0

12e minuut.
Stoszek geeft een lange en hoge pass. Xenopoulos is nu in balbezit. Xenopoulos passt de bal met de wreef. Bajelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajelidze draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Forastieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Forastieri schiet op doel. Aslan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Violas geeft een hoge lob. Stoszek kopt de bal weg. Zülfüqarlı geeft een hoge lob. Forastieri krijgt zijn hoofd ertegen. Aslan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G-11 - Platin 3:0

30e minuut.
Klepczarek probeert naar een medespeler te passen. Ötün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün geeft een lange en hoge pass. Forastieri rent richting de bal. Forastieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Şeyxzadə is nu in balbezit. Şeyxzadə passt de bal met de wreef. Xenopoulos speelt de bal door. Forastieri is nu in balbezit. Forastieri haalt uit met een fantastische trap. Aslan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Violas rent richting de bal. Xenopoulos met een sublieme pass. Daar is Zülfüqarlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zülfüqarlı geeft een lange en hoge pass. Forastieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G-11 - Platin 4:0

43e minuut.
Daar is Sultani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadirli is nu in balbezit. Nadirli passt de bal met de wreef. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-11 22%, Platin 78%.
G-11 - Platin 4:0

47e minuut.
Zülfüqarlı speelt de bal door. Stoszek rent richting de bal. Stoszek passt de bal in één keer door. Bajelidze is nu in balbezit. Bajelidze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Forastieri rent richting de bal. Forastieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G-11 - Platin 5:0

53e minuut.
Nadiroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xenopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenopoulos passt de bal in één keer door. Bajelidze is nu in balbezit. Bajelidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G-11 - Platin 6:0

76e minuut.
van den Berg verovert de bal door een tackle van achteren. van den Berg speelt de bal door. Zülfüqarlı geeft een lange en hoge pass. Forastieri is nu in balbezit. Forastieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G-11 - Platin 7:0

77e minuut.
Bajelidze is nu in balbezit. Nadirli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajelidze raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadiroğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klepczarek is nu in balbezit. Klepczarek geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nadiroğlu neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sultani rent richting de bal. Nadirli met een sublieme pass. Əlisoy rent richting de bal. Forastieri verovert de bal door een tackle van achteren. Forastieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı passt de bal met de wreef. Daar is Nadiroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiroğlu geeft een hoge lob. Forastieri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-11 25%, Platin 75%.
G-11 - Platin 7:0