Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.03
  • Stadion: FK HUN Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7047
FK HUN barcelona_FK
352 Tactiek 1
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 49.8
excellent Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Csillag onderschept slim de pass. Csillag met een sublieme pass. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata haalt uit met een fantastische trap. Abonisio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - barcelona_FK 0:1

8e minuut.
Tofiqli speelt de bal door. Wacławik rent richting de bal. Wacławik probeert naar een medespeler te passen. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito probeert naar een medespeler te passen. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tofiqli is nu in balbezit. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve geeft een hoge lob. Oğuzata krijgt zijn hoofd ertegen. Abonisio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - barcelona_FK 0:2

13e minuut.
İbrahimov met een snelle inworp. Yusifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifli geeft de bal voor. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Yusifli is nu in balbezit. Oğuzata begaat een overtreding. Yusifli raakt geblesseerd tijdens het duel. Yusifli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik haalt uit met een fantastische trap. Lodolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - barcelona_FK 1:2

32e minuut.
Wacławik geeft een hoge lob. Maïza verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov rent richting de bal. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli met een sublieme pass. Wacławik met een sublieme pass. Mərdanov rent richting de bal. Mərdanov schiet op doel. Lodolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
İbrahimov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieńkosz. İbrahimov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yusifli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maïza rent richting de bal. Mərdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Mərdanov draait met de bal, schiet en ... Lodolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 57%, barcelona_FK 43%.
FK HUN - barcelona_FK 1:2

47e minuut.
Lodolo speelt de bal door. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata probeert naar een medespeler te passen. Csillag is nu in balbezit. Csillag geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oğuzata maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - barcelona_FK 1:3

53e minuut.
Csillag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Monsalve is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monsalve neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abonisio probeert wanhopig de bal te grijpen. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - barcelona_FK 1:4

54e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochimsen maakt een afschuwelijke overtreding. Jochimsen krijgt een gele kaart. Mərdanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Yusifli komt bij de bal en schiet. Lodolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - barcelona_FK 2:4

58e minuut.
Tymchishin is nu in balbezit. Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli geeft de bal voor. Wacławik springt en kopt de bal. Tassopoulos probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Benito geeft de bal voor. Inworp. Bueno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Benito geeft de bal voor. Cimmarrusti kopt de bal weg. Wacławik probeert naar een medespeler te passen. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. Lodolo bokst de bal weg.

65e minuut.
Jochimsen controleert de bal met de borst. Bueno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jochimsen. Bueno wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Puda geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cimmarrusti de bal onder controle te krijgen. Pieńkosz probeert naar een medespeler te passen. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... Abonisio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
İbrahimov is nu in balbezit. İbrahimov geeft een hoge lob. Bueno kopt de bal weg. Mərdanov rent richting de bal. Mərdanov schiet op doel. Lodolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - barcelona_FK 3:4

75e minuut.
Wacławik is nu in balbezit. Wacławik met een sublieme pass. Tofiqli speelt de bal door. Mərdanov rent richting de bal. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Yusifli probeert naar een medespeler te passen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno passt de bal zonder na te denken. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tymchishin verovert de bal door een tackle van achteren. Tymchishin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik draait met de bal, schiet en ... Lodolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Benito rent richting de bal. Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli met een sublieme pass. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Oğuzata haalt uit met een fantastische trap. Zachwyc probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Csillag geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oğuzata springt en kopt de bal. Abonisio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 44%, barcelona_FK 56%.
FK HUN - barcelona_FK 3:4