Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.03
  • Stadion: Continental Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13219
Platin Kümrük Qax
-X- Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.5 gemiddelde waardering 42.1
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Na een snelle pass probeert Nadirli de bal onder controle te krijgen. de Vries rent richting de bal. de Vries geeft de bal voor. Klungelig pakt Gardas de bal. Gardas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Əzizbəyli is nu in balbezit. Ribbisi onderschept slim de pass. Goluska speelt de bal door. Noa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platin - Kümrük Qax 0:1

18e minuut.
Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani passt de bal zonder na te denken. Krol is nu in balbezit. Deyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Deyanov probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Platin - Kümrük Qax 1:1

28e minuut.
Violas geeft de bal voor. Əzizbəyli kopt de bal weg. Daar is Deyanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krol is nu in balbezit. Krol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Violas geeft een lange en hoge pass. Grozev kopt de bal weg. Tyll heeft problemen om de bal te vangen. Sultani rent richting de bal. Sultani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Şeyxzadə kopt de bal weg. Goluska heeft problemen om de bal te vangen. Goluska geeft de bal voor. Morar is nu in balbezit. Morar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gardas rent richting de bal. Gardas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platin - Kümrük Qax 1:2

45e minuut.
Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar geeft de bal voor. de Vries kopt de bal weg. Gardas is nu in balbezit. Gardas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platin 66%, Kümrük Qax 34%.
Platin - Kümrük Qax 1:2

71e minuut.
Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Goluska met de inworp. Gardas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Grozev kopt de bal weg. Daar is Deyanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Krol haalt uit met een fantastische trap. Czartoryski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Platin - Kümrük Qax 2:2

74e minuut.
Nadirli met een sublieme pass. Deyanov is nu in balbezit. Krol onderschept slim de pass. Krol draait met de bal, schiet en ... Czartoryski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platin 53%, Kümrük Qax 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Platin - Kümrük Qax 2:2