Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gənc Krallar Katex
Normal Tactiek 4th
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 25.9
average Schieten average
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Nağıyev met een harde bal richting middenveld. Bəşirov geeft de bal voor. Veysəloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mirseyid rent richting de bal. Mirseyid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gənc Krallar - Katex 0:1

8e minuut.
Ağabalayev rent richting de bal. Ağabalayev passt de bal met de wreef. Mirseyid heeft problemen om de bal te vangen. Şükürsoy is nu in balbezit. Şükürsoy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Qafurov rent richting de bal. Qafurov probeert naar een medespeler te passen. Şükürsoy rent richting de bal. Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gənc Krallar - Katex 1:1

32e minuut.
Kazımov is nu in balbezit. Cavanşirov onderschept slim de pass. Cavanşirov probeert naar een medespeler te passen. Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fətullayev trapt de bal weg van het doel. Kazımov kopt de bal weg. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gənc Krallar 50%, Katex 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gənc Krallar - Katex 1:1

52e minuut.
Əlizadə rent richting de bal. Turabov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əlizadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niftəliyev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kazımov kopt de bal weg. Bəşirov heeft problemen om de bal te vangen. Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Bəşirov heeft problemen om de bal te vangen. Qafurov is nu in balbezit. Nəbi is nu in balbezit. Bəşirov rent richting de bal. Bəşirov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Akifsoy komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Cavanşirov de bal onder controle te krijgen. Bəşirov rent richting de bal. Bəşirov speelt de bal door. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Hacıoğlu de bal onder controle te krijgen. Qafurov geeft een hoge lob. Ağabalayev rent richting de bal. Şükürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürsoy draait met de bal, schiet en ... Nağıyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Niftəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu met een sublieme pass. Mirseyid is nu in balbezit. Mirseyid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fətullayev met een harde bal richting middenveld. Kazımov kopt de bal weg. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zakirov komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Zakirov verovert de bal door een tackle van achteren. Bəşirov is nu in balbezit. Bəşirov probeert naar een medespeler te passen. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gözəlov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zakirov verovert de bal door een tackle van achteren. Zakirov probeert naar een medespeler te passen. Kazımov probeert de bal aan de voet te houden. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gənc Krallar 56%, Katex 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gənc Krallar - Katex 1:1