Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.03
  • Stadion: Deep House
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 35850
Vedi FC FK HUN
Deep Tactiek 352
46% Balbezit 54%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Əkbərov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reynolds de bal. Zachwyc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reynolds raakt geblesseerd tijdens het duel. Cəfərov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wacławik stond buitenspel. Bəkirzadə maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cəfərov kopt de bal weg. Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli haalt uit met een fantastische trap. Abonisio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Səidov geeft een lange en hoge pass. Zachwyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachwyc geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Canales zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - FK HUN 1:0

13e minuut.
Saba heeft problemen om de bal te vangen. Saba met een sublieme pass. Canales is nu in balbezit. Canales geeft een lange en hoge pass. Seyidbəyli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Suttner geeft een lange en hoge pass. Fətəliyev geeft de bal voor. Seyidbəyli kopt de bal weg. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Saba met een sublieme pass. Zurbriggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbriggen geeft een hoge lob. Mərdanov rent richting de bal. Mərdanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cimmarrusti verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Seyidbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachwyc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zachwyc krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Saba rent richting de bal. Saba passt de bal met de wreef. Fətəliyev speelt de bal door. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli schiet op doel. Abonisio bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Tofiqli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tofiqli passt de bal zonder na te denken. Yusifli probeert naar een medespeler te passen. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli speelt de bal door. Səidov heeft problemen om de bal te vangen. Mərdanov is nu in balbezit. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedi FC 39%, FK HUN 61%.
Vedi FC - FK HUN 1:0

49e minuut.
Əkbərov passt de bal zonder na te denken. Seyidbəyli is nu in balbezit. Seyidbəyli passt de bal zonder na te denken. Reynolds rent richting de bal. Reynolds schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Saba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Əkbərov speelt de bal door. Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Səidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli passt de bal met de wreef. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Zachwyc geeft een hoge lob. Tofiqli kopt de bal weg. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vedi FC - FK HUN 1:1

69e minuut.
Cəfərov heeft problemen om de bal te vangen. Cəfərov met een sublieme pass. Reynolds heeft problemen om de bal te vangen. Reynolds schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - FK HUN 2:1

71e minuut.
Əkbərov geeft een hoge lob. Seyidbəyli kopt de bal weg. Zachwyc probeert de bal aan de voet te houden. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - FK HUN 3:1

76e minuut.
Saba is nu in balbezit. Əkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Əkbərov speelt de bal door. Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reynolds is nu in balbezit. Zachwyc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reynolds is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cəfərov neemt zijn aanloop. Abonisio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - FK HUN 4:1

85e minuut.
Fətəliyev kopt de bal weg. Cəfərov probeert de bal met de borst te controleren. Zachwyc rent richting de bal. Seyidbəyli onderschept slim de pass. Seyidbəyli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedi FC 29%, FK HUN 71%.
Vedi FC - FK HUN 4:1