Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.03
  • Stadion: Continental Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18901
Platin Şuşa FK
-X- Tactiek Bazuka
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 50
goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Şeyxzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Şeyxzadə geeft een lange en hoge pass. Hüseynzadə speelt de bal door. Talıb rent richting de bal. Talıb haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mirzəzadə passt de bal zonder na te denken. Şərifli is nu in balbezit. Şərifli probeert naar een medespeler te passen. Lo-Chun is nu in balbezit. Lo-Chun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Salim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hüseynzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynzadə geeft de bal voor. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platin - Şuşa FK 0:1

22e minuut.
Daar is Sultani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirzəzadə speelt de bal door. Lo-Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Chun geeft een hoge lob. Talıb springt en kopt de bal. Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Abdulla probeert naar een medespeler te passen. Şərifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifli passt de bal met de wreef. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Əlisoy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şərifli met een snelle inworp. Klungelig pakt Talıb de bal. Talıb draait met de bal, schiet en ... Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klepczarek is nu in balbezit. Nəcəfzadə onderschept slim de pass. Nəcəfzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platin - Şuşa FK 0:2

37e minuut.
Sultani rent richting de bal. Sultani speelt de bal door. Şeyxzadə probeert de bal aan de voet te houden. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... Aslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Mirseyid speelt de bal door. Şərifli heeft problemen om de bal te vangen. Şərifli passt de bal zonder na te denken. Mirzəzadə geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mirseyid verovert de bal door een tackle van achteren. Mirseyid geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platin - Şuşa FK 0:3

44e minuut.
Lo-Chun probeert naar een medespeler te passen. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə onderschept slim de pass. Talıb rent richting de bal. Talıb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platin 83%, Şuşa FK 17%.
Platin - Şuşa FK 0:3

50e minuut.
Əlisoy verovert de bal door een tackle van achteren. Mirseyid onderschept slim de pass. Mirseyid geeft de bal voor. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... Aslan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Mövlüyarov passt de bal zonder na te denken. Əlisoy heeft problemen om de bal te vangen. Şərifli is nu in balbezit. Şərifli geeft de bal voor. Nəcəfzadə springt en kopt de bal. Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şərifli probeert naar een medespeler te passen. Talıb rent richting de bal. Salim begaat een overtreding. Salim krijgt een gele kaart. Talıb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mirseyid neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Şərifli probeert naar een medespeler te passen. Mirseyid rent richting de bal. Mirseyid probeert naar een medespeler te passen. Talıb rent richting de bal. Talıb geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mirzəzadə controleert de bal met de borst. Nadirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəzadə maakt een afschuwelijke overtreding. Mirzəzadə krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lo-Chun rent richting de bal. Lo-Chun geeft de bal voor. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap. Aslan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Platin - Şuşa FK 0:4

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lo-Chun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirzəzadə is nu in balbezit. Mirzəzadə geeft een hoge lob. Nəcəfzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Platin - Şuşa FK 0:5

72e minuut.
Klungelig pakt Şərifli de bal. Şərifli geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə kopt de bal weg. Lo-Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Chun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Şərifli geeft een lange en hoge pass. Klepczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə schiet op doel. Aslan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Platin - Şuşa FK 0:6

80e minuut.
Nəcəfzadə passt de bal zonder na te denken. Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə passt de bal in één keer door. Lo-Chun is nu in balbezit. Lo-Chun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Veysəlov kopt de bal weg. Mirzəzadə speelt de bal door. Şərifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Aslan met een sublieme pass. Şərifli kopt de bal weg. Daar is Əlisoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talıb bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platin - Şuşa FK 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platin 80%, Şuşa FK 20%.
Platin - Şuşa FK 0:7