Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.03
  • Stadion: Sumgait Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23110
İnternas Garabagh Juniors FC
523 Tactiek highstop 10
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 40.5
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
İsgəndərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə passt de bal in één keer door. Arpón rent richting de bal. Arpón draait met de bal, schiet en ... Nəsiroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Garabagh Juniors FC 1:0

6e minuut.
Kardasz rent richting de bal. Kardasz passt de bal met de wreef. Əhmədov rent richting de bal. Arpón verovert de bal door een tackle van achteren. Arpón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto passt de bal zonder na te denken. Arpón is nu in balbezit. Arpón draait met de bal, schiet en ... Nəsiroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Manga de bal. Kardasz rent richting de bal. Kardasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Manga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faviero. Manga raakt geblesseerd tijdens het duel. Əhmədov met een snel genomen vrije trap. Hüseynli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gau geeft een hoge lob. Kardasz rent richting de bal. Kardasz passt de bal met de wreef. Arpón rent richting de bal. Arpón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Garabagh Juniors FC 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elliott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz onderschept slim de pass. Kardasz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Amilov kopt de bal weg. Sielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielczak geeft een lange en hoge pass. Kardasz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rüstəmbəyli verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rüstəmbəyli geeft de bal voor. Inworp. Elliott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nəsiroğlu met een harde bal richting middenveld. Faviero kopt de bal weg. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz geeft een lange en hoge pass. Arpón springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Garabagh Juniors FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnternas 39%, Garabagh Juniors FC 61%.
İnternas - Garabagh Juniors FC 3:0

61e minuut.
Rüstəmbəyli kopt de bal weg. İsgəndərzadə is nu in balbezit. Arpón onderschept slim de pass. Arpón haalt uit met een fantastische trap. Nəsiroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Garabagh Juniors FC 4:0

69e minuut.
Sielczak met een snelle inworp. Cappelletto geeft een lange en hoge pass. Rüstəmbəyli kopt de bal weg. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Manga verovert de bal door een tackle van achteren. Manga passt de bal met de wreef. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Garabagh Juniors FC 4:1

75e minuut.
Səfixanov rent richting de bal. Cappelletto verovert de bal door een tackle van achteren. Cappelletto geeft een lange en hoge pass. Arpón is nu in balbezit. Arpón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Garabagh Juniors FC 5:1

81e minuut.
Arpón rent richting de bal. Arpón met een sublieme pass. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Nəsiroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Garabagh Juniors FC 6:1

82e minuut.
Amilov is nu in balbezit. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amilov. Arpón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arpón kan niet meer verder spelen. Venâncio komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Əhmədov geeft een hoge lob. Inworp. Elliott met de inworp. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gau geeft de bal voor. Daar is İsgəndərzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venâncio is nu in balbezit. Venâncio draait met de bal, schiet en ... Nəsiroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Garabagh Juniors FC 7:1

88e minuut.
Venâncio onderschept slim de pass. Səfixanov rent richting de bal. Venâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnternas 53%, Garabagh Juniors FC 47%.
İnternas - Garabagh Juniors FC 7:1