Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona_FK Gənc Krallar
1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 19.4
uitstekend Schieten matig
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is Csillag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csillag geeft een hoge lob. Yunisoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Oğuzata is nu in balbezit. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... Fətullayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Camallı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csillag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve geeft een hoge lob. Paal! Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Csillag zal de hoekschop nemen. Oğuzata maakt een snoekduik en kopt de bal. Fətullayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 1:0

6e minuut.
Ağabalayev heeft problemen om de bal te vangen. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Veysəloğlu rent richting de bal. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 2:0

12e minuut.
Monsalve passt de bal met de wreef. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito geeft de bal voor. Oğuzata is nu in balbezit. Oğuzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 3:0

16e minuut.
Ağabalayev heeft problemen om de bal te vangen. Benito rent richting de bal. Benito geeft een lange en hoge pass. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Qafurov onderschept slim de pass. Benito onderschept slim de pass. Benito passt de bal in één keer door. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... Fətullayev bokst de bal weg. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel. Fətullayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 4:0

19e minuut.
Ağabalayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabalayev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Veysəloğlu de bal. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Fətullayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Tymchishin geeft de bal voor. Daar is Səlimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... Fətullayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 5:0

22e minuut.
Oğuzata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bahar komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Niftəliyev passt de bal zonder na te denken. Veysəloğlu probeert naar een medespeler te passen. Səlimov heeft problemen om de bal te vangen. Monsalve rent richting de bal. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Fətullayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Puda met een sublieme pass. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Bahar is nu in balbezit. Bahar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 6:0

30e minuut.
Klungelig pakt Pieńkosz de bal. Pieńkosz geeft een hoge lob. Bahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahar schiet op doel. Fətullayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 7:0

32e minuut.
Benito passt de bal zonder na te denken. Pieńkosz rent richting de bal. Pieńkosz geeft een hoge lob. Bahar maakt een snoekduik en kopt de bal. Yunisoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Csillag verovert de bal door een tackle van achteren. Csillag geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yunisoğlu de bal. Monsalve rent richting de bal. Monsalve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Benito is nu in balbezit. Benito geeft een lange en hoge pass. Bahar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 8:0

39e minuut.
Monsalve passt de bal met de wreef. Daar is Bahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunisoğlu met een sublieme pass. Bahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 9:0

41e minuut.
Tassopoulos is nu in balbezit. Tassopoulos geeft de bal voor. Qafurov kopt de bal weg. Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Niftəliyev kan de bal niet met de borst controleren. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve met een sublieme pass. Bahar is nu in balbezit. Bahar haalt uit met een fantastische trap. Fətullayev bokst de bal weg. Daar is Yunisoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona_FK 22%, Gənc Krallar 78%.
barcelona_FK - Gənc Krallar 10:0

48e minuut.
Bahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu rent richting de bal. Monsalve rent richting de bal. Monsalve draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 11:0

50e minuut.
Camallı met een sublieme pass. Tymchishin speelt de bal door. Csillag met een sublieme pass. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Benito kopt de bal weg. Csillag is nu in balbezit. Csillag speelt de bal door. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Niftəliyev speelt de bal door. Puda is nu in balbezit. Puda geeft de bal voor. Csillag is nu in balbezit. Csillag geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tymchishin kopt de bal weg. Camallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag speelt de bal door. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Csillag probeert de bal met de borst te controleren. Csillag geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu controleert de bal met de borst. Bahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Benito met een sublieme pass. Klungelig pakt Bahar de bal. Bahar passt de bal zonder na te denken. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Veysəloğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niftəliyev de bal. Tymchishin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bahar de bal. Bahar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Csillag geeft een lange en hoge pass. Daar is Səlimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahar rent richting de bal. Bahar haalt uit met een fantastische trap. Fətullayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tymchishin probeert naar een medespeler te passen. Csillag rent richting de bal. Csillag speelt de bal door. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve geeft de bal voor. Fətullayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bahar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Bahar rent richting de bal. Monsalve rent richting de bal. Bahar is nu in balbezit. Bahar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fətullayev trapt de bal weg van het doel. Benito kopt de bal weg. Bahar is nu in balbezit. Bahar draait met de bal, schiet en ... Yunisoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Csillag geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fətullayev bokst de bal weg.

84e minuut.
Tassopoulos geeft een lange en hoge pass. Bahar rent richting de bal. Bahar met een sublieme pass. Daar is Monsalve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Pieńkosz is nu in balbezit. Pieńkosz geeft een lange en hoge pass. Tymchishin speelt de bal door. Bahar heeft problemen om de bal te vangen. Bahar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 12:0

89e minuut.
Fətullayev trapt de bal weg van het doel. Pieńkosz kopt de bal weg. Monsalve heeft problemen om de bal te vangen. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yunisoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - Gənc Krallar 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona_FK 24%, Gənc Krallar 76%.
barcelona_FK - Gənc Krallar 13:0