Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.03
  • Stadion: Katex Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
Katex Kümrük Qax
4th Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 41.7
matig Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Ribbisi de bal onder controle te krijgen. Azər is nu in balbezit. Azər met een sublieme pass. Zakirov heeft problemen om de bal te vangen. Zakirov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Kümrük Qax 1:0

6e minuut.
Hüseynli is nu in balbezit. Zərgərli rent richting de bal. Zərgərli passt de bal met de wreef. Zakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Czartoryski met een harde bal richting middenveld. Zərgərli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tyll geeft de bal voor. Gardas rent richting de bal. Gardas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribbisi verovert de bal door een tackle van achteren. Ribbisi geeft een hoge lob. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Zakirov is nu in balbezit. Tyll verovert de bal door een tackle van achteren. Tyll geeft de bal voor. Gardas is nu in balbezit. Gardas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noa is nu in balbezit. Noa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Katex - Kümrük Qax 1:1

27e minuut.
Ribbisi met een sublieme pass. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas met een sublieme pass. Noa is nu in balbezit. Noa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Goluska de bal. Goluska geeft de bal voor. Noa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Kümrük Qax 1:2

33e minuut.
Morar met een snelle inworp. Noa rent richting de bal. Noa schiet op doel. Abışov probeert de bal aan de voet te houden. Amiloğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ribbisi passt de bal zonder na te denken. Goluska rent richting de bal. Goluska passt de bal in één keer door. Daar is Noa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Tyll kopt de bal weg. de Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vries passt de bal zonder na te denken. Gardas rent richting de bal. Gardas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Kümrük Qax 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katex 63%, Kümrük Qax 37%.
Katex - Kümrük Qax 1:3

47e minuut.
Ribbisi passt de bal zonder na te denken. Noa is nu in balbezit. Noa passt de bal met de wreef. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas schiet op doel. Amiloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turabov verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Kümrük Qax 1:4

51e minuut.
Gardas is nu in balbezit. Gardas met een sublieme pass. Noa is nu in balbezit. Noa schiet op doel. Amiloğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Kümrük Qax 1:5

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akifsoy komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Morar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tyll de bal. Tyll geeft een hoge lob. Gardas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Kümrük Qax 1:6

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vahidov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vahidov is nu in balbezit. Hüseynli met een sublieme pass. Zakirov rent richting de bal. Zakirov schiet op doel. Czartoryski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Kümrük Qax 2:6

74e minuut.
Goluska is nu in balbezit. Goluska geeft een hoge lob. Abışov kopt de bal weg. Klungelig pakt Gardas de bal. Gardas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirseyid komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vahidov rent richting de bal. de Vries rent richting de bal. de Vries probeert naar een medespeler te passen. Gardas is nu in balbezit. Gardas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
de Vries speelt de bal door. Morar is nu in balbezit. Morar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gardas de bal. Gardas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katex 55%, Kümrük Qax 45%.
Katex - Kümrük Qax 2:6