Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Əhmədli FC G-11
Robocop Tactiek Malinowski 4
34% Balbezit 66%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 53.5
poor Schieten excellent
average Passen excellent
poor Verdedigen good


26e minuut.
Muxtarov geeft de bal voor. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu passt de bal in één keer door. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nadiroğlu met een sublieme pass. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ... Daar is Rövşənov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Muxtarov kopt de bal weg. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu geeft de bal voor. Forastieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Forastieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nəsirov met een harde bal richting middenveld. Nadiroğlu kopt de bal weg. Forastieri probeert de bal met de borst te controleren. Forastieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Xenopoulos rent richting de bal. Xenopoulos passt de bal met de wreef. Daar is Nadiroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ... Nəsirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Əhmədli FC - G-11 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Əhmədli FC 81%, G-11 19%.
Əhmədli FC - G-11 0:1

48e minuut.
Yokolmaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Xenopoulos de bal. Nadiroğlu speelt de bal door. Cholis rent richting de bal. Cholis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Muxtarov geeft een lange en hoge pass. Nadiroğlu kopt de bal weg. Daar is Rövşənov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forastieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Forastieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Forastieri probeert de bal aan de voet te houden. Buitenspel voor Dilqəmov. Goede buitenspelval van de verdediging. van den Berg neemt vlug de vrije trap. Cholis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholis schiet op doel. Nəsirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu passt de bal met de wreef. Cabirzadə is nu in balbezit. Cholis verovert de bal door een tackle van achteren. Cholis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Cholis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cholis met een sublieme pass. Forastieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Forastieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Əhmədli FC - G-11 0:2

71e minuut.
Yolçuyev is nu in balbezit. Forastieri verovert de bal door een tackle van achteren. Forastieri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cholis de bal. Cholis schiet op doel. Nəsirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Əhmədli FC - G-11 0:3

72e minuut.
Dilqəmov rent richting de bal. Cholis onderschept slim de pass. Cholis passt de bal in één keer door. Daar is Nadiroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiroğlu schiet op doel. Nəsirov bokst de bal weg. Forastieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Forastieri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Əhmədli FC - G-11 0:4

74e minuut.
Yolçuyev geeft de bal voor. Xenopoulos kopt de bal weg. Forastieri is nu in balbezit. Forastieri draait met de bal, schiet en ... Nəsirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Əhmədli FC - G-11 0:5

83e minuut.
Nadiroğlu onderschept slim de pass. Nadiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Əhmədli FC 81%, G-11 19%.
Əhmədli FC - G-11 0:5