Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şərurspor Özün Bilbao
Normal Tactiek Gegenpress
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 31.8
poor Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Behbudov is nu in balbezit. Calão onderschept slim de pass. Calão probeert naar een medespeler te passen. Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ağazadə trapt de bal weg. Mărăcine kopt de bal weg. Tanrıverdi controleert de bal met de borst. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Calão kopt de bal weg. Daar is Türkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Həbibov met een harde bal richting middenveld. Stammler kopt de bal weg. Rüstəmbəyli kan de bal niet met de borst controleren. Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov schiet op doel. Həbibov bokst de bal weg.

33e minuut.
Calão speelt de bal door. Veysəlov is nu in balbezit. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Özün Bilbao 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şərurspor 78%, Özün Bilbao 22%.
Şərurspor - Özün Bilbao 0:1

49e minuut.
Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stammler rent richting de bal. Stammler passt de bal met de wreef. Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Özün Bilbao 0:2

58e minuut.
Tağızadə passt de bal in één keer door. Rüstəmbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmbəyli passt de bal met de wreef. Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Özün Bilbao 0:3

71e minuut.
Şamilov verovert de bal door een tackle van achteren. Şamilov passt de bal zonder na te denken. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ... Səidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Özün Bilbao 1:3

77e minuut.
Tanrıverdi geeft de bal voor. Zəfərov rent richting de bal. Zəfərov passt de bal zonder na te denken. Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Calão met een sublieme pass. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine passt de bal met de wreef. Veysəlov heeft problemen om de bal te vangen. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Özün Bilbao 1:4

80e minuut.
Calão probeert naar een medespeler te passen. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine passt de bal in één keer door. Daar is Veysəlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veysəlov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Ələkbərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calão bereikt de bal nog maar net als eerste. Calão passt de bal zonder na te denken. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap. Həbibov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şərurspor 73%, Özün Bilbao 27%.
Şərurspor - Özün Bilbao 1:4