Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Texniki Krallar FK Əzicilər
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Qəmbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmbəyli probeert naar een medespeler te passen. Qusarçaylı is nu in balbezit. Qusarçaylı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bədəlbəyli passt de bal zonder na te denken. Dünyamalıyev rent richting de bal. Dünyamalıyev geeft een hoge lob. Qusarçaylı is nu in balbezit. Qusarçaylı draait met de bal, schiet en ... Kamilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texniki Krallar 48%, FK Əzicilər 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Texniki Krallar - FK Əzicilər 0:0

48e minuut.
İbişov geeft een lange en hoge pass. Namazov is nu in balbezit. Dünyamalıyev begaat een overtreding. Dünyamalıyev krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Akif verovert de bal door een tackle van achteren. Akif passt de bal met de wreef. Qəmbərov is nu in balbezit. Qəmbərov schiet op doel. Bədirxanov heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Akif zal de hoekschop nemen. Cabirzadə is nu in balbezit. Cabirzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Krallar - FK Əzicilər 0:1

60e minuut.
Bədəlbəyli is nu in balbezit. Namazov verovert de bal door een tackle van achteren. Namazov probeert naar een medespeler te passen. Qusarçaylı is nu in balbezit. Qusarçaylı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ulduz rent richting de bal. Ulduz geeft een hoge lob. Ağazadə kopt de bal weg. Qusarçaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusarçaylı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cabirzadə rent richting de bal. Cabirzadə met een sublieme pass. Namazov rent richting de bal. Bədəlbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sərdarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sərdarov probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Krallar - FK Əzicilər 0:2

78e minuut.
Qəmbərov is nu in balbezit. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Abbaszadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texniki Krallar 50%, FK Əzicilər 50%.
Texniki Krallar - FK Əzicilər 0:2