Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.01
  • Stadion: VətənFc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2857
VətənFc Karinoy Döyüşçülər
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Əşrəfov geeft een hoge lob. Akifoğlu kopt de bal weg. Bəşiroğlu probeert de bal aan de voet te houden. Əzizbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyov draait met de bal, schiet en ... Cavadov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap. Babaşov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VətənFc - Karinoy Döyüşçülər 1:0

13e minuut.
Məhərrəmov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akifoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əzizbəyov rent richting de bal. Əzizbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VətənFc - Karinoy Döyüşçülər 1:1

16e minuut.
Əzizbəyov draait met de bal, schiet en ... Bəşiroğlu kopt de bal weg. Akifsoy probeert de bal aan de voet te houden. Əzizbəyov is nu in balbezit. Əzizbəyov draait met de bal, schiet en ... Cavadov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bəşiroğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mustafazadə met een snelle inworp. Əzizbəyov rent richting de bal. Əzizbəyov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hüseynzadə geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mustafazadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əzizbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Əzizbəyov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kələntərov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akifsoy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akifoğlu. Akifoğlu krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev geeft een hoge lob. Nadirov kopt de bal weg. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VətənFc - Karinoy Döyüşçülər 2:1

34e minuut.
Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirov onderschept slim de pass. Nadirov passt de bal zonder na te denken. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə schiet op doel. Babaşov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Mürşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy rent richting de bal. Mürşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Mürşüdov haalt uit met een fantastische trap. Cavadov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VətənFc - Karinoy Döyüşçülər 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VətənFc 67%, Karinoy Döyüşçülər 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VətənFc - Karinoy Döyüşçülər 2:2

48e minuut.
Hüseynzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Məhərrəmov geeft de bal voor. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Əzizbəyov onderschept slim de pass. Əzizbəyov passt de bal zonder na te denken. Bəşiroğlu rent richting de bal. Mürşüdov onderschept slim de pass. Mürşüdov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Əşrəfov probeert de bal met de borst te controleren. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə speelt de bal door. Mürşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mürşüdov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bəşiroğlu probeert de bal aan de voet te houden. Məmmədhəsənov rent richting de bal. Mürşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Mürşüdov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mustafazadə passt de bal met de wreef. Akifsoy is nu in balbezit. Əzizbəyov is nu in balbezit. Əzizbəyov draait met de bal, schiet en ... Cavadov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VətənFc - Karinoy Döyüşçülər 2:3

76e minuut.
Nadirov speelt de bal door. Akifsoy rent richting de bal. Akifsoy passt de bal zonder na te denken. Nadirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirov haalt uit met een fantastische trap. Babaşov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Akifsoy is nu in balbezit. Akifsoy probeert naar een medespeler te passen. Əşrəfov kan de bal niet met de borst controleren. Nadirov is nu in balbezit. Nadirov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VətənFc 43%, Karinoy Döyüşçülər 57%.
VətənFc - Karinoy Döyüşçülər 2:3