Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İsmayıllı FC Şərurspor
523 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Camalov rent richting de bal. Behbudov verovert de bal door een tackle van achteren. Behbudov passt de bal met de wreef. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Banişevski kan de bal niet met de borst controleren. Ələkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. Eminov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İsmayıllı FC - Şərurspor 0:1

7e minuut.
Fətəliyev met een sublieme pass. Camalov is nu in balbezit. Camalov speelt de bal door. İsrafilov rent richting de bal. İsrafilov schiet op doel. Həbibov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Tanrıverdi geeft een hoge lob. Bədəlbəyli rent richting de bal. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ... Eminov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Sultani met een harde bal richting middenveld. Behbudov kopt de bal weg. Daar is Bədəlbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Eminov trapt de bal weg van het doel. Ələkbərov kopt de bal weg. Soltanov probeert de bal aan de voet te houden. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Qasımlı rent richting de bal. Köçkün maakt een afschuwelijke overtreding. Qasımlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Behbudov met een snel genomen vrije trap. Sultani controleert de bal met de borst. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov schiet op doel. Eminov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Fətəliyev rent richting de bal. Ələkbərov onderschept slim de pass. Ələkbərov probeert naar een medespeler te passen. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İsmayıllı FC - Şərurspor 0:2

31e minuut.
Tanrıverdi passt de bal in één keer door. Behbudov rent richting de bal. Camalov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Behbudov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Behbudov kan niet meer verder spelen. Mikayıloğlu komt het veld opgelopen. Tanrıverdi met een snel genomen vrije trap. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İsmayıllı FC - Şərurspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İsmayıllı FC 55%, Şərurspor 45%.
İsmayıllı FC - Şərurspor 0:3

49e minuut.
Şamilov geeft een hoge lob. Mikayıloğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ağazadə met een sublieme pass. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Tanrıverdiyev kopt de bal weg. İsrafilov rent richting de bal. Mikayıloğlu rent richting de bal. İsrafilov verovert de bal door een tackle van achteren. İsrafilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Qasımlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımlı passt de bal met de wreef. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İsmayıllı FC - Şərurspor 0:4

59e minuut.
Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani onderschept slim de pass. Sultani geeft een lange en hoge pass. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
İsrafilov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

76e minuut.
Mikayıloğlu is nu in balbezit. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov passt de bal in één keer door. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İsmayıllı FC 59%, Şərurspor 41%.
İsmayıllı FC - Şərurspor 0:4