Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arazlı Qartallar Texniki Krallar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Dünyamalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamallı passt de bal in één keer door. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli geeft de bal voor. Turabov is nu in balbezit. Qusarçaylı rent richting de bal. Qusarçaylı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mərdanov is nu in balbezit. Qusarçaylı verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vahabzadə. Qusarçaylı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Heydərov met een snelle inworp. Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turabov met een sublieme pass. Qusarçaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusarçaylı schiet op doel. Xəzər kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zakirli kopt de bal weg. Bədəlbəyli probeert de bal aan de voet te houden. Qusarçaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusarçaylı schiet op doel. Xəzər kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arazlı Qartallar 52%, Texniki Krallar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arazlı Qartallar - Texniki Krallar 0:0

51e minuut.
Vahabzadə is nu in balbezit. Vahabzadə geeft de bal voor. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Həşimov verovert de bal door een tackle van achteren. Həşimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli passt de bal zonder na te denken. Qusarçaylı is nu in balbezit. Qusarçaylı schiet op doel. Xəzər maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arazlı Qartallar - Texniki Krallar 0:1

76e minuut.
Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov rent richting de bal. Lətifov passt de bal in één keer door. Bədəlbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Bədəlbəyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nəsiboğlu speelt de bal door. Həşimov is nu in balbezit. Həşimov passt de bal in één keer door. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev schiet op doel. Abbaszadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arazlı Qartallar 30%, Texniki Krallar 70%.
Arazlı Qartallar - Texniki Krallar 0:1