Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.01
  • Stadion: Warn Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2915
Warn VətənFc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Məmmədhəsənov rent richting de bal. Məmmədhəsənov geeft een lange en hoge pass. Akifoğlu kopt de bal weg. Baburov heeft problemen om de bal te vangen. Baburov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - VətənFc 1:0

16e minuut.
Nadirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nadirov probeert naar een medespeler te passen. Çobanzadə heeft problemen om de bal te vangen. Çobanzadə draait met de bal, schiet en ... Vahabzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warn - VətənFc 1:1

28e minuut.
Nadirov rent richting de bal. Yaqubov verovert de bal door een tackle van achteren. Yaqubov passt de bal zonder na te denken. Baburov rent richting de bal. Baburov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Məhərrəmov geeft de bal voor. Seyidzadə kopt de bal weg. Bəşiroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Səmədli is nu in balbezit. Səmədli draait met de bal, schiet en ... Cavadov bokst de bal weg. Klungelig pakt Məmmədhəsənov de bal. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - VətənFc 2:1

39e minuut.
Baburov rent richting de bal. Nadirov onderschept slim de pass. Səmədli is nu in balbezit. Baburov rent richting de bal. Baburov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Seyidzadə geeft de bal voor. Inworp. Nadiroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadirov is nu in balbezit. Nadirov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warn 43%, VətənFc 57%.
Warn - VətənFc 2:1

47e minuut.
Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dəvəli de bal. Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warn - VətənFc 2:2

61e minuut.
Seyidzadə heeft problemen om de bal te vangen. Akifsoy rent richting de bal. Akifsoy passt de bal met de wreef. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - VətənFc 2:3

69e minuut.
Məhərrəmov onderschept slim de pass. Nadirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirov met een sublieme pass. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Qayıbov de bal. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Çobanzadə de bal. Çobanzadə schiet op doel. Vahabzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Qayıbov rent richting de bal. Dəvəli onderschept slim de pass. Dəvəli probeert naar een medespeler te passen. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
İldırımoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Əlicanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warn 41%, VətənFc 59%.
Warn - VətənFc 2:3