Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arazlı Qartallar Özün Bilbao
Normal Tactiek Gegenpress
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 31.4
slecht Schieten matig
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Stammler passt de bal met de wreef. Rüstəmbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmbəyli passt de bal zonder na te denken. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mărăcine met een snelle inworp. Calão is nu in balbezit. Calão probeert naar een medespeler te passen. Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arazlı Qartallar - Özün Bilbao 0:1

18e minuut.
Kamallı is nu in balbezit. Kamallı passt de bal met de wreef. Tağızadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Həşimov rent richting de bal. Həşimov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Calão rent richting de bal. Calão met een sublieme pass. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Calão bereikt de bal nog maar net als eerste. Calão passt de bal in één keer door. Mărăcine met een sublieme pass. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mərdanov heeft problemen om de bal te vangen. Veysəlov is nu in balbezit. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov onderschept slim de pass. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Calão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calão probeert naar een medespeler te passen. Stammler is nu in balbezit. Stammler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Veysəlov is nu in balbezit. Calão is nu in balbezit. Calão passt de bal in één keer door. Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arazlı Qartallar 69%, Özün Bilbao 31%.
Arazlı Qartallar - Özün Bilbao 0:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mărăcine met de inworp. Calão speelt de bal door. Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Calão probeert naar een medespeler te passen. Daar is Veysəlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calão bereikt de bal nog maar net als eerste. Calão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Calão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calão passt de bal met de wreef. Lətifov is nu in balbezit. Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Calão passt de bal met de wreef. Daar is Stammler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stammler geeft een lange en hoge pass. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Veysəlov is nu in balbezit. Zakirli verovert de bal door een tackle van achteren. Calão probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Calão is nu in balbezit. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Rüstəmbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Mărăcine passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kamallı de bal. Stammler speelt de bal door. Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Stammler speelt de bal door. Calão bereikt de bal nog maar net als eerste. Calão passt de bal met de wreef. Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arazlı Qartallar 64%, Özün Bilbao 36%.
Arazlı Qartallar - Özün Bilbao 0:1