Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karifey Gəmiricilər .XEZER.
Normal Tactiek dolu ugul 3
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 41.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı passt de bal zonder na te denken. Camalov is nu in balbezit. Camalov haalt uit met een fantastische trap. Səmədli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:1

9e minuut.
Stefanovič onderschept slim de pass. Stefanovič geeft een lange en hoge pass. Daar is Muxtarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allahyarlı is nu in balbezit. Allahyarlı schiet op doel. Səmədli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:2

20e minuut.
Bellet speelt de bal door. Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov geeft een lange en hoge pass. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:3

23e minuut.
Qarabağlı passt de bal met de wreef. Camalov is nu in balbezit. Camalov passt de bal in één keer door. Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Stefanovič met een snelle inworp. Klungelig pakt Qarabağlı de bal. Qarabağlı passt de bal zonder na te denken. Allahyarlı heeft problemen om de bal te vangen. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:4

31e minuut.
Klungelig pakt Bellet de bal. Bellet geeft een lange en hoge pass. Verdixanov heeft problemen om de bal te vangen. Allahyarlı is nu in balbezit. Allahyarlı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Inworp. Camalov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet geeft een hoge lob. Allahyarlı springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Nəcəfov passt de bal zonder na te denken. Camalov rent richting de bal. Camalov met een sublieme pass. Nəcəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Stefanovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanovič geeft een lange en hoge pass. Daar is Verdixanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Gəmiricilər 65%, .XEZER. 35%.
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:4

46e minuut.
Camalov met een snelle inworp. Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov passt de bal in één keer door. Allahyarlı rent richting de bal. Allahyarlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:5

50e minuut.
Nəbi kopt de bal weg. Bellet rent richting de bal. Bellet passt de bal zonder na te denken. Camalov is nu in balbezit. Camalov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Verdixanov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Camalov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet geeft een lange en hoge pass. Səmədli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Allahyarlı rent richting de bal. Allahyarlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:6

57e minuut.
Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet passt de bal met de wreef. Nəcəfov rent richting de bal. Nəcəfov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:7

61e minuut.
Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Allahyarlı de bal. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:8

62e minuut.
Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov passt de bal met de wreef. Allahyarlı rent richting de bal. Nəcəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfov haalt uit met een fantastische trap. Səmədli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Yusifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet verovert de bal door een tackle van achteren. Bellet geeft de bal voor. Allahyarlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Səmədli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:9

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Səmədli niet meer kan verder spelen. Qafarzadə komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bellet probeert de bal met de borst te controleren. İsgəndərov is nu in balbezit. Bellet verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bellet heeft problemen om de bal te vangen. Bellet geeft een lange en hoge pass. Daar is Allahyarlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nəcəfov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bellet speelt de bal door. Camalov is nu in balbezit. Camalov passt de bal in één keer door. Nəcəfov rent richting de bal. Nəcəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:10

87e minuut.
Salayev is nu in balbezit. Stefanovič verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanovič geeft een lange en hoge pass. Allahyarlı is nu in balbezit. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ... Qafarzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Gəmiricilər 82%, .XEZER. 18%.
Karifey Gəmiricilər - .XEZER. 0:11