Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.02
  • Stadion: Araz Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
Araz Karifey Qaqalar
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Əmirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirzadə passt de bal in één keer door. Xəlilli probeert naar een medespeler te passen. Səlimli is nu in balbezit. Səlimli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Səlimli is nu in balbezit. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səlimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səlimli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Qəmbərov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qusarçaylı is nu in balbezit. Qusarçaylı passt de bal met de wreef. Zərgərov rent richting de bal. Zərgərov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dilqəmov rent richting de bal. Xəlilli verovert de bal door een tackle van achteren. Xəlilli met een sublieme pass. Klungelig pakt Səlimli de bal. Səlimli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araz 40%, Karifey Qaqalar 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Araz - Karifey Qaqalar 0:0

59e minuut.
Xəlilli rent richting de bal. Dilqəmov verovert de bal door een tackle van achteren. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Araz - Karifey Qaqalar 1:0

79e minuut.
Türkoğlu kopt de bal weg. Abutalıbov probeert de bal aan de voet te houden. Ağayev rent richting de bal. Zərgərov rent richting de bal. Zərgərov schiet op doel. Nəcəfzadə bokst de bal weg.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Əmirzadə de bal onder controle te krijgen. Dilqəmov rent richting de bal. Dilqəmov speelt de bal door. Süleymanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov geeft een hoge lob. Əmirzadə probeert de bal aan de voet te houden. Süleymanov is nu in balbezit. Süleymanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araz 41%, Karifey Qaqalar 59%.
Araz - Karifey Qaqalar 1:0