Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTK Manıslar Qarabağ aze
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Əjdərov rent richting de bal. Əjdərov passt de bal in één keer door. Atakişiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanov verovert de bal door een tackle van achteren. Qurbanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Azadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Azadov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sultanov rent richting de bal. Sultanov draait met de bal, schiet en ... Adıgözəlov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qurbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MTK Manıslar - Qarabağ aze 1:0

7e minuut.
Sultanov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xəzər de bal. İsgəndərzadə rent richting de bal. İsgəndərzadə haalt uit met een fantastische trap. Səmədoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MTK Manıslar - Qarabağ aze 1:1

10e minuut.
Sultanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov passt de bal zonder na te denken. Əhmədov heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanov is nu in balbezit. Qurbanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MTK Manıslar - Qarabağ aze 2:1

22e minuut.
Hüseynbəyli speelt de bal door. Şahverdiyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qurbanlı rent richting de bal. İsgəndərzadə onderschept slim de pass. İsgəndərzadə geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MTK Manıslar - Qarabağ aze 2:2

29e minuut.
Nərimanbəyov met een sublieme pass. Xanbabayev is nu in balbezit. İsgəndərzadə onderschept slim de pass. Dəmirov rent richting de bal. Dəmirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is İsgəndərli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsgəndərzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Xəzər legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İsgəndərzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İsgəndərzadə legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Səmədoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. İsgəndərzadə rent richting de bal. İsgəndərzadə draait met de bal, schiet en ... Səmədoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTK Manıslar - Qarabağ aze 2:3

37e minuut.
Adıgözəlov speelt de bal door. Nərimanbəyov kopt de bal weg. Klungelig pakt Qurbanlı de bal. Dəmirov rent richting de bal. Dəmirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTK Manıslar 54%, Qarabağ aze 46%.
MTK Manıslar - Qarabağ aze 2:3

57e minuut.
Nərimanbəyov kopt de bal weg. Dəmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə rent richting de bal. İsgəndərzadə schiet op doel. Banişevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Azadov met de inworp. Muxtarov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sultanov. Sultanov krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sultanov met een sublieme pass. Qurbanov rent richting de bal. Qurbanov passt de bal in één keer door. Sultanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MTK Manıslar - Qarabağ aze 3:3

67e minuut.
Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakişiyev onderschept slim de pass. Atakişiyev passt de bal in één keer door. Dəmirov is nu in balbezit. Dəmirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Şıxlı passt de bal met de wreef. İsgəndərzadə rent richting de bal. İsgəndərzadə passt de bal met de wreef. Dəmirov rent richting de bal. Dəmirov schiet op doel. Səmədoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTK Manıslar 71%, Qarabağ aze 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MTK Manıslar - Qarabağ aze 3:3