Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karifey Gəmiricilər Sehirli Nadinclər
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Adiloğlu speelt de bal door. Camalov heeft problemen om de bal te vangen. Mədətoğlu begaat een overtreding. Mədətoğlu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rüstəmbəyli rent richting de bal. Adiloğlu onderschept slim de pass. Adiloğlu speelt de bal door. Camalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Camalov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Babayev de bal. Yusifsoy rent richting de bal. Zərgərov is nu in balbezit. Adiloğlu onderschept slim de pass. Adiloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - Sehirli Nadinclər 1:0

32e minuut.
İsgəndərov is nu in balbezit. Cəmşidov verovert de bal door een tackle van achteren. Cəmşidov probeert naar een medespeler te passen. Mədətoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mədətoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yarəliyev onderschept slim de pass. Yarəliyev geeft een hoge lob. Zərgərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Camalov onderschept slim de pass. Camalov draait met de bal, schiet en ... Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Adiloğlu is nu in balbezit. Zərgərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərgərov geeft een lange en hoge pass. Mədətoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mədətoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mədətoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov passt de bal zonder na te denken. Ağazadə rent richting de bal. Ağazadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yusifsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adiloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zərgərov is nu in balbezit. Adiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Adiloğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Gəmiricilər 47%, Sehirli Nadinclər 53%.
Karifey Gəmiricilər - Sehirli Nadinclər 1:0

54e minuut.
Rüstəmbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Salayev rent richting de bal. Salayev passt de bal zonder na te denken. Mədətoğlu rent richting de bal. Mədətoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Qafarzadə trapt de bal weg. Rüstəmbəyli kopt de bal weg. Klungelig pakt Mahmudbəyov de bal. Ağazadə is nu in balbezit. Ağazadə schiet op doel. Qafarzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Gəmiricilər 53%, Sehirli Nadinclər 47%.
Karifey Gəmiricilər - Sehirli Nadinclər 1:0