Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saraylı Günahkarlar Qorxunc Krallar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


36e minuut.
Tahirli rent richting de bal. Aslan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cümşüdov. Aslan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aslan kan niet meer verder spelen. Novruzov komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Məhərəmli probeert naar een medespeler te passen. Əsədov rent richting de bal. Tahirli onderschept slim de pass. Tahirli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saraylı Günahkarlar - Qorxunc Krallar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saraylı Günahkarlar 40%, Qorxunc Krallar 60%.
Saraylı Günahkarlar - Qorxunc Krallar 1:0

54e minuut.
Qusarçaylı kopt de bal weg. Vahabov heeft problemen om de bal te vangen. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirli is nu in balbezit. Tahirli draait met de bal, schiet en ... Həbibov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Seyidov met een snelle inworp. Daar is Oruclu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oruclu passt de bal zonder na te denken. Cümşüdov is nu in balbezit. Cümşüdov haalt uit met een fantastische trap. Azər bokst de bal weg.

62e minuut.
Azər probeert naar een medespeler te passen. Tahirli is nu in balbezit. Əsədov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əsədov krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Vahabov is nu in balbezit. Vahabov geeft een lange en hoge pass. Habiloğlu rent richting de bal. Həbibli verovert de bal door een tackle van achteren. Həbibli schiet op doel. Azər kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Əmirquliyev is nu in balbezit. Əmirquliyev geeft een hoge lob. Bədirxanlı rent richting de bal. Həbibli onderschept slim de pass. Həbibli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saraylı Günahkarlar - Qorxunc Krallar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saraylı Günahkarlar 41%, Qorxunc Krallar 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saraylı Günahkarlar - Qorxunc Krallar 1:1