Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sehirli Nadinclər .XEZER.
Normal Tactiek dolu ugul 3
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 41.5
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Camalov rent richting de bal. Camalov passt de bal met de wreef. Rəhmanov rent richting de bal. Allahyarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sehirli Nadinclər - .XEZER. 0:1

9e minuut.
Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov geeft een hoge lob. Daar is Rəhmanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sehirli Nadinclər - .XEZER. 0:2

21e minuut.
Stefanovič met de inworp. Ağazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabağlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qarabağlı krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov probeert naar een medespeler te passen. Rəhmanov rent richting de bal. Allahyarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sehirli Nadinclər - .XEZER. 0:3

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camalov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sehirli Nadinclər - .XEZER. 0:4

30e minuut.
Zərgərov is nu in balbezit. Stefanovič onderschept slim de pass. Stefanovič passt de bal zonder na te denken. Daar is Allahyarlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ... Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sehirli Nadinclər - .XEZER. 0:5

35e minuut.
Hüseynzadə geeft de bal voor. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı passt de bal met de wreef. Nəcəfov rent richting de bal. Nəcəfov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Aslan geeft een hoge lob. Qarabağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabağlı passt de bal zonder na te denken. Stefanovič rent richting de bal. Stefanovič geeft een lange en hoge pass. Aslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sehirli Nadinclər - .XEZER. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sehirli Nadinclər 76%, .XEZER. 24%.
Sehirli Nadinclər - .XEZER. 0:6

46e minuut.
Camalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Camalov geeft een lange en hoge pass. Daar is Rəhmanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bellet heeft problemen om de bal te vangen. Bellet geeft de bal voor. Nəcəfov rent richting de bal. Nəcəfov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sehirli Nadinclər - .XEZER. 0:7

56e minuut.
Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet met een sublieme pass. Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov haalt uit met een fantastische trap. Aslan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Qarabağlı met een sublieme pass. Stefanovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanovič passt de bal zonder na te denken. Allahyarlı is nu in balbezit. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Qarabağlı onderschept slim de pass. Qarabağlı geeft de bal voor. Nəcəfov rent richting de bal. Nəcəfov geeft een hoge lob. Nəsirli verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Allahyarlı maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sehirli Nadinclər - .XEZER. 0:8

72e minuut.
Babayev rent richting de bal. Stefanovič verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanovič speelt de bal door. Allahyarlı rent richting de bal. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sehirli Nadinclər - .XEZER. 0:9

77e minuut.
Bellet geeft de bal voor. Camalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Camalov probeert naar een medespeler te passen. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stefanovič geeft een hoge lob. Klungelig pakt Allahyarlı de bal. Allahyarlı passt de bal zonder na te denken. Nəcəfov rent richting de bal. Nəcəfov draait met de bal, schiet en ... Aslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rəhmanov heeft problemen om de bal te vangen. Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sehirli Nadinclər - .XEZER. 0:10

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camalov met een snelle inworp. Bellet geeft een hoge lob. Allahyarlı is nu in balbezit. Allahyarlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Nəbi met de inworp. Bellet speelt de bal door. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sehirli Nadinclər 73%, .XEZER. 27%.
Sehirli Nadinclər - .XEZER. 0:10