Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.02
  • Stadion: Araz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3002
Araz Qarabağ aze
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Əmirzadə onderschept slim de pass. Əmirzadə passt de bal met de wreef. Səlimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səlimli haalt uit met een fantastische trap. Dəmirli probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cahangirov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Adıgözəlov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Əmirzadə rent richting de bal. İsgəndərzadə verovert de bal door een tackle van achteren. İsgəndərzadə passt de bal in één keer door. Dəmirov heeft problemen om de bal te vangen. Dəmirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Araz - Qarabağ aze 0:1

14e minuut.
Habilsoy probeert naar een medespeler te passen. Atakişiyev rent richting de bal. Səlimli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Səlimli krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Xəlilli is nu in balbezit. Səlimli rent richting de bal. Atakişiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli verovert de bal door een tackle van achteren. Xəlilli haalt uit met een fantastische trap. Adıgözəlov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Araz - Qarabağ aze 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araz 49%, Qarabağ aze 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Araz - Qarabağ aze 1:1

47e minuut.
Muxtarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atakişiyev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xəlilli. Xəlilli krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Əhmədov geeft de bal voor. Inworp. Əlibabayev met een snelle inworp. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Araz - Qarabağ aze 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araz 42%, Qarabağ aze 58%.
Araz - Qarabağ aze 2:1