Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karifey Qaqalar MTK Manıslar
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Qurbanlı is nu in balbezit. Əjdərov rent richting de bal. Əjdərov speelt de bal door. Sultanov rent richting de bal. Sultanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Qarabəyli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Qəmbərov de bal. Qəmbərov geeft een lange en hoge pass. Zərgərov is nu in balbezit. Zərgərov draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Qarabəyli neemt de hoekschop. Şahverdiyev kan de bal niet met de borst controleren. Zərgərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərgərov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Süleymanov rent richting de bal. Süleymanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Qaqalar - MTK Manıslar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Qaqalar 42%, MTK Manıslar 58%.
Karifey Qaqalar - MTK Manıslar 1:0

48e minuut.
Qusarçaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusarçaylı speelt de bal door. Banişevski heeft problemen om de bal te vangen. Zərgərov is nu in balbezit. Zərgərov draait met de bal, schiet en ... Səmədoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Qaqalar - MTK Manıslar 2:0

74e minuut.
Eloğlu met de inworp. Süleymanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanov verovert de bal door een tackle van achteren. Süleymanov geeft de bal voor. Səmədoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zərgərov rent richting de bal. Zərgərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Qaqalar - MTK Manıslar 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Qaqalar 45%, MTK Manıslar 55%.
Karifey Qaqalar - MTK Manıslar 3:0