Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.02
  • Stadion: Turan F.C Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3033
Turan F.C Saraylı Günahkarlar
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Nəcəfsoy rent richting de bal. Nəcəfsoy passt de bal in één keer door. Mikayilov speelt de bal door. Səfəroğlu is nu in balbezit. Səfəroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yusifsoy met de inworp. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Novruzov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nəcəfsoy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nəcəfsoy kan niet meer verder spelen. Zülfüqarlı komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Aslan rent richting de bal. Novruzov verovert de bal door een tackle van achteren. Novruzov met een sublieme pass. Tahirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Məmmədsoy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tahirli de bal. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirli verovert de bal door een tackle van achteren. Tahirli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Yusifsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Aslan onderschept slim de pass. Aslan passt de bal in één keer door. Səfəroğlu is nu in balbezit. Səfəroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan F.C 47%, Saraylı Günahkarlar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turan F.C - Saraylı Günahkarlar 0:0

72e minuut.
Səfəroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Səfəroğlu passt de bal zonder na te denken. Mikayilov is nu in balbezit. Mikayilov schiet op doel. Azər maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağırov rent richting de bal. Mikayilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikayilov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan F.C 61%, Saraylı Günahkarlar 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turan F.C - Saraylı Günahkarlar 0:0