Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.03
  • Stadion: Xachmaz FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3035
Xachmaz FC West-line
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Cəfərzadə passt de bal zonder na te denken. Daar is Yarəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahverdiyev rent richting de bal. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Səmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Qurbanlı geeft een hoge lob. Şamilov rent richting de bal. Şamilov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Səmədli rent richting de bal. Axundov onderschept slim de pass. Axundov met een sublieme pass. Daşdəmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşdəmirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Şamilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nağıyev de bal. Şamilov onderschept slim de pass. Şamilov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Axundov passt de bal in één keer door. Hüseynzadə probeert naar een medespeler te passen. Tahirli controleert de bal met de borst. Daşdəmirov rent richting de bal. Daşdəmirov schiet op doel. Nemətov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Nağıyev geeft een lange en hoge pass. Cəfərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərzadə passt de bal met de wreef. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daşqın passt de bal in één keer door. Qurbanlı geeft een lange en hoge pass. Daşqın rent richting de bal. Yarəliyev onderschept slim de pass. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Yarəliyev rent richting de bal. Daşqın rent richting de bal. Daşqın passt de bal in één keer door. Daşdəmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşdəmirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xachmaz FC - West-line 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xachmaz FC 51%, West-line 49%.
Xachmaz FC - West-line 0:1

53e minuut.
Sənani geeft een hoge lob. Inworp. Cəfərzadə met de inworp. Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xachmaz FC - West-line 1:1

61e minuut.
Şahverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Bəşiroğlu rent richting de bal. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev schiet op doel. Qəmbərov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Yarəliyev rent richting de bal. Sənani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yarəliyev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şahverdiyev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Xachmaz FC - West-line 2:1

86e minuut.
Səmədli rent richting de bal. Ağabəyov onderschept slim de pass. Ağabəyov met een sublieme pass. Daşdəmirov is nu in balbezit. Daşdəmirov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xachmaz FC - West-line 2:2

90e minuut.
Loğmanzadə geeft een hoge lob. Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı passt de bal in één keer door. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xachmaz FC 50%, West-line 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xachmaz FC - West-line 2:2