Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.03
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9765
F. C. Barcelona Möcüzəvi Dəcəllər
4-2-2-2 フアド Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


33e minuut.
Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev geeft de bal voor. Klungelig pakt Krawiec de bal. Krawiec draait met de bal, schiet en ... Mövlüyarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Barcelona - Möcüzəvi Dəcəllər 1:0

38e minuut.
Şahməmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev met een sublieme pass. Fafiński rent richting de bal. Fafiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Barcelona 54%, Möcüzəvi Dəcəllər 46%.
F. C. Barcelona - Möcüzəvi Dəcəllər 1:0

58e minuut.
Babayev rent richting de bal. Babayev geeft de bal voor. Fafiński heeft problemen om de bal te vangen. Krawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawiec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Grigore verovert de bal door een tackle van achteren. Zakirov speelt de bal door. Şahmalıyev speelt de bal door. Fafiński is nu in balbezit. Fafiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Barcelona - Möcüzəvi Dəcəllər 2:0

74e minuut.
Daar is Şükürsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafiński is nu in balbezit. Fafiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fafiński rent richting de bal. Fafiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Barcelona - Möcüzəvi Dəcəllər 3:0

87e minuut.
Fafiński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Əzizbəyli de bal onder controle te krijgen. Krawiec rent richting de bal. Fafiński rent richting de bal. Fafiński schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Barcelona 37%, Möcüzəvi Dəcəllər 63%.
F. C. Barcelona - Möcüzəvi Dəcəllər 3:0