Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABN Qocalar F. C. Barcelona
Normal Tactiek 4-2-2-2 フアド
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 28.2
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


10e minuut.
Grigore is nu in balbezit. Grigore speelt de bal door. Krawiec rent richting de bal. Krawiec schiet op doel. Xəlilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABN Qocalar - F. C. Barcelona 0:1

14e minuut.
Grigore onderschept slim de pass. Grigore probeert naar een medespeler te passen. Krawiec rent richting de bal. Krawiec haalt uit met een fantastische trap. Əmirquliyev probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Alayov kopt de bal weg. Krawiec is nu in balbezit. Fafiński is nu in balbezit. Fafiński schiet op doel. Məmmədli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABN Qocalar - F. C. Barcelona 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABN Qocalar 55%, F. C. Barcelona 45%.
ABN Qocalar - F. C. Barcelona 0:2

49e minuut.
Babayev rent richting de bal. Babayev geeft de bal voor. Daar is Əmirquliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafiński haalt uit met een fantastische trap. Məmmədli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klungelig pakt Sərdarov de bal. Camalov is nu in balbezit. Met opzet legt Sərdarov zijn tegenspeler op de grond. Camalov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Camalov kan niet meer verder spelen. Əmirli komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Sərdarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sərdarov speelt de bal door. Pesta rent richting de bal. Grigore is nu in balbezit. Grigore geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is İsgəndərli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əmirquliyev. Fafiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Krawiec wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ABN Qocalar - F. C. Barcelona 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABN Qocalar 50%, F. C. Barcelona 50%.
ABN Qocalar - F. C. Barcelona 0:3