Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.03
  • Stadion: West-line Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2828
West-line ZULCENAH FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Sənani kopt de bal weg. Klungelig pakt Əmirsoy de bal. Əmirsoy met een sublieme pass. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bədirxanov heeft problemen om de bal te vangen. Daşqın verovert de bal door een tackle van achteren. Daşqın speelt de bal door. Daşdəmirov rent richting de bal. Daşdəmirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bədirxanov probeert naar een medespeler te passen. Sənani rent richting de bal. Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərov schiet op doel. Qəmbərov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West-line - ZULCENAH FC 0:1

45e minuut.
Ağabəyov passt de bal in één keer door. Loğmanzadə rent richting de bal. Loğmanzadə passt de bal met de wreef. Daşdəmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşdəmirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
West-line - ZULCENAH FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West-line 41%, ZULCENAH FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
West-line - ZULCENAH FC 1:1

47e minuut.
Rəhmanov geeft een lange en hoge pass. Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərov met een sublieme pass. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov schiet op doel. Qəmbərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Rəhmanov geeft de bal voor. Bəşiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəşiroğlu geeft een hoge lob. Daşdəmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşdəmirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rəhmanov passt de bal zonder na te denken. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov passt de bal in één keer door. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov draait met de bal, schiet en ... Qəmbərov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West-line 56%, ZULCENAH FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
West-line - ZULCENAH FC 1:1