Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mücöür Ustalar Möhtəşəm Əzicilər
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Bəndəliyev geeft de bal voor. Qurbansoy kopt de bal weg. Kərimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabağlı is nu in balbezit. Qarabağlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Qurbansoy speelt de bal door. Əsədov rent richting de bal. Qarabağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabağlı schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rzayev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbansoy rent richting de bal. Bədirxanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bədirxanov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Bədirxanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirquliyev rent richting de bal. Əmirquliyev passt de bal zonder na te denken. Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Adiloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fətullayev probeert naar een medespeler te passen. Soltanov is nu in balbezit. Soltanov draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Qarabağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev verovert de bal door een tackle van achteren. Fətullayev probeert naar een medespeler te passen. Soltanov rent richting de bal. Soltanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev geeft de bal voor. Vahidov is nu in balbezit. Vahidov haalt uit met een fantastische trap. Məhərəmli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mücöür Ustalar - Möhtəşəm Əzicilər 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mücöür Ustalar 53%, Möhtəşəm Əzicilər 47%.
Mücöür Ustalar - Möhtəşəm Əzicilər 1:0

76e minuut.
Əmirquliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov rent richting de bal. Əmirquliyev is nu in balbezit. Soltanov is nu in balbezit. Soltanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Məhərəmli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mücöür Ustalar - Möhtəşəm Əzicilər 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mücöür Ustalar 59%, Möhtəşəm Əzicilər 41%.
Mücöür Ustalar - Möhtəşəm Əzicilər 2:0