Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.03
  • Stadion: Qarabağ-FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 7713
F. C. Barcelona Möhtəşəm Qurdlar
4-2-2-2 フアド Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.7 gemiddelde waardering 14.2
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen tragic


4e minuut.
Məmmədsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sərdarov onderschept slim de pass. Sərdarov probeert naar een medespeler te passen. Fafiński rent richting de bal. Fafiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Babayev geeft een lange en hoge pass. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafiński verovert de bal door een tackle van achteren. Fafiński draait met de bal, schiet en ... Zakiroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Barcelona - Möhtəşəm Qurdlar 1:0

26e minuut.
Cəfəroğlu speelt de bal door. Daar is Məmmədsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafiński rent richting de bal. Fafiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Babayev is nu in balbezit. Babayev passt de bal zonder na te denken. Krawiec heeft problemen om de bal te vangen. Fafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Barcelona 42%, Möhtəşəm Qurdlar 58%.
F. C. Barcelona - Möhtəşəm Qurdlar 1:0

57e minuut.
Abbasoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev probeert naar een medespeler te passen. Fafiński is nu in balbezit. Fafiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Babayev geeft de bal voor. Allahyarlı heeft problemen om de bal te vangen. Fafiński rent richting de bal. Fafiński draait met de bal, schiet en ... Zakiroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Barcelona - Möhtəşəm Qurdlar 2:0

76e minuut.
Sərdarov probeert naar een medespeler te passen. Krawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawiec met een sublieme pass. Fafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cəfəroğlu. Babayev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caravantes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krawiec kopt de bal weg. Fafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafiński draait met de bal, schiet en ... Zakiroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Barcelona 30%, Möhtəşəm Qurdlar 70%.
F. C. Barcelona - Möhtəşəm Qurdlar 2:0