Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.04
  • Stadion: Qarabaq Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2990
Qarabaq Gihon FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 23.7
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Klungelig pakt Xosrovov de bal. Nəcəfoğlu rent richting de bal. Səmədoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bisacco is nu in balbezit. Bisacco draait met de bal, schiet en ... Ağayarzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Şıxqayıbov kopt de bal weg. Klungelig pakt Bisacco de bal. Səmədoğlu is nu in balbezit. Səmədoğlu schiet op doel. Hacıverdiyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabaq - Gihon FC 0:1

40e minuut.
Nəcəfoğlu rent richting de bal. Səmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nəcəfoğlu. Nəcəfoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qarabaq 51%, Gihon FC 49%.
Qarabaq - Gihon FC 0:1

50e minuut.
Ponamaryov is nu in balbezit. Ponamaryov geeft de bal voor. Nəcəfoğlu rent richting de bal. Səmədoğlu onderschept slim de pass. Səmədoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabaq - Gihon FC 0:2

57e minuut.
Klungelig pakt Bisacco de bal. Hacıverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədoğlu onderschept slim de pass. Bisacco rent richting de bal. Bisacco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Xosrovov rent richting de bal. Səidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səidov passt de bal met de wreef. Əmirquliyev rent richting de bal. Əmirquliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabaq - Gihon FC 1:2

67e minuut.
Bisacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisacco haalt uit met een fantastische trap. Ağayarzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabaq - Gihon FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qarabaq 45%, Gihon FC 55%.
Qarabaq - Gihon FC 1:3